Switch için çıkacak oyunları duyuruldu

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2021 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 12 Ağustos 2021 Perşembe 3:41 pm

Nintendo, yeni bir Indie World sunumu sırasında, tümü dünyanın dört bir yanından çeşitli bağımsız yayıncılık ve geliştirme ortakları tarafından hayata geçirilen Nintendo Switch’te çıkacak çeşitli oyunları tanıttı.

Sunumda, Axiom Verge 2 dahil olmak üzere bugün çıkış yapacak yedi oyun ve Eastward’ın 16 Eylül’de Nintendo Switch’e özel olarak geleceği duyurusu gibi diğer önemli noktalar yer aldı.

Bomb Rush Cyberfunk – Team Reptile: Bu grafiti-aksiyon-macera oyununda oyuncular, büyüyen bir metropoldeki en iyi grafiti yazarlarından biri olan All City King olmak için öğütür, boyar ve kombo yapar. Ek oynanabilir karakterlerle ekiplerini genişletebilir ve şehirde dolaşmak için sezgisel hile sistemini kullanabilirler. Tüm bunlar, Hideki Naganuma da dahil olmak üzere, usta sanatçıların ritimleriyle destekleniyor. Bomb Rush Cyberfunk, 2022’de Nintendo Switch’e özel olarak geliyor.

TOEM – Something We Made: Oyuncuların keyifli bir keşif gezisine çıktığı ve aynı adı taşıyan TOEM’in gizemlerini ortaya çıkarmak için fotoğrafik gözlerini kullandığı rahat, elle çizilmiş bir macera oyunu. İlginç karakterlerle konuşarak ve düzgün fotoğraflar çekerek sorunlarını çözen oyuncular, İskandinav kırsalından ilham alan çeşitli farklı, rahatlatıcı bölgelerden geçebilirler. TOEM, 2021 sonbaharında Nintendo Switch’e geliyor.

Switch

Loop Hero – Four Quarters/Devolver Digital: Bu yenilikçi kart tabanlı RPG’de kahraman olarak oynamak yerine, oyuncular kahramanın içinden geçtiği dünyayı yaratmalıdır. Oyuncular, genişleyen bir mistik kart destesi kullanarak, kahramanın keşfettiği her benzersiz keşif döngüsü boyunca düşmanları, binaları ve araziyi yerleştirecekler. Her kahraman sınıfı için güçlü ganimet toplanabilir ve donatılabilir ve bir oyuncu ne kadar çok döngü tamamlarsa seçenekleri o kadar genişler, yol boyunca yeni kartlar, kahraman sınıfları ve koruyucu bölüm sonu canavarların kilidi açılır. Loop Hero bu kış Nintendo Switch’e geliyor.

Necrobarista: Final Pour – Route 59/Coconut Island Games: Kahve ve ölümle ilgili bir hikayede, bu anime tarzı görsel roman, Melbourne’ün fantastik kahve kültüründe, şaibeli büyücülük etiğinde ve karanlık büyücülükte gezinirken dinamik bir karakter kadrosunu takip ediyor. Orijinal oyunun bu genişletilmiş Director’s Cut’ı, yeni hikaye içeriği ve yeniden düzenlenmiş görseller içeriyor. Oyuncuların kendi diyaloglarını ve hikayelerini oluşturabilecekleri yeni bir Stüdyo modu bile var. Necrobarista: Final Pour, bugün daha sonra Nintendo Switch’e özel olarak piyasaya sürülecek.

Shovel Knight: Pocket Dungeon – Vine/Yacht Club Games: Bu aksiyon dolu bulmaca macera karışımında Puzzle Knight’ı rehberiniz olarak kullanın, düşmanlarla savaşın, kalıntıları kurtarın ve hem yeni hem de tanıdık düşmanlarla savaşın. Devasa zincirleme saldırılar yapmak için düşmanları bir araya toplayın ve gizemli Cep Zindanından kaçmaya çalışırken anahtarları, iksirleri ve hazineleri alın. Her biri kendi özel gücüne ve oyun stiline sahip ondan fazla kahraman mevcut olacak. Hatta yerel çok oyunculu modda bir arkadaşınızla kafa kafaya kapışabilirsiniz*. Shovel Knight: Pocket Dungeon, 2021 kışında Nintendo Switch için çıkıyor

ISLANDERS: Console Edition – GrizzlyGames/Coatsink: Bu rahatlatıcı, prosedürel olarak oluşturulmuş strateji oyunu, envanterinizden binalar yerleştirerek bir ada geliştirmenizi sağlar. Yeterince puan toplayın ve ada yerleşiminizi büyütmeye devam etmek için daha fazla bina elde edin. Ardından, daha fazlasını inşa edemediğinizde, sıfırdan başlayın ve hepsini farklı bir adada tekrar yapın. Minimalist yaklaşımı, sezgisel mekaniği ve üzerine inşa edilecek neredeyse sonsuz renkli adaları ile ISLANDERS, hayallerinizdeki şehri hiç vakit kaybetmeden tekrar tekrar yaratmanıza olanak tanır. ISLANDERS: Konsol Sürümü bugün daha sonra Nintendo Switch’e geliyor.

Metal Slug Tactics – Leikir Studio/Dotemu: Klasik aksiyon serisini yeni bir boyuta taşıyan Metal Slug’a yeni bir bakış olan Metal Slug Tactics, ayrıntılı piksel sanatı ve patlayıcı aksiyon gibi hayranların favorisi öğelerini koruyor, ancak taktiksel savaş mekaniği ekliyor ve roguelike öğeleri karıştırıyor. Oyuncular, hızlı tempolu, dinamik savaşlarda Marco, Tarma, Fio ve Eri gibi tanıdık Metal Slug kahramanlarını kontrol edecekler. Taktiksel bir oyun olarak konumlandırma çok önemlidir – birliklerinizi savaş alanına doğru bir şekilde yerleştirmek, birden fazla kahramanın düşmana ekstra hasar verdiği Senkronizasyon becerisini etkinleştirebilir. Metal Slug Tactics 2022’de Nintendo Switch için çıktığında yepyeni bir Metal Slug deneyimine hazır olun.

Tetris® Effect: Connected – Monstars Inc., Resonair and Stage Games/Enhance: Tetris Effect’in bu sürümü yalnızca tek oyunculu Yolculuk modunu değil, aynı zamanda rekabetçi Bölge Savaşı modunu (yerel olarak* veya çevrimiçi olarak mevcuttur**) ve ayrıca oyuncuların üç oyun alanını tek olarak temizleyebildiği işbirlikçi Connected modunu içerir. Ayrıca platformlar arası çok oyunculu içerir, bu nedenle birlikte veya ona karşı oynayacak insanları bulmak daha kolaydır. Tetris Effect: Connected 8 Ekim’de Nintendo Switch’e geldiğinde oyuncular Tetris Effect deneyimini yanlarında götürebilecekler.

Eastward – Pixpil/Chucklefish: Bulmaca çözme ve zindan unsurlarına sahip bir aksiyon-macera RPG’si olan Eastward’ta kıyamet sonrası dünyayı keşfedin. Yakın gelecekte çöküşün eşiğindeki bir toplumda, John adında çalışkan bir madenci, gizli bir yeraltı tesisinde Sam adında genç bir kız keşfeder. Bu alışılmadık çift, gerçeği keşfetmek için duygusal bir yolculuğa çıkacak, harika tuhaf bir dünyada seyahat edecek ve hareketli kasabaları, meraklı kamp alanlarını ve gölgeli ormanları keşfedecek. Eastward, Nintendo Switch’e 16 Eylül 2021’de geliyor ve bugün Nintendo eShop’ta ön siparişler başlıyor.

 

 

Razer Ornata V2 – TR oyuncu klavyesi incelemesi