‘Susamam’ şarkısı bir eksildi! Ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu

Yayın tarihi: 18 Eylül 2019 Çarşamba 7:38 pm - Güncelleme: 18 Eylül 2019 Çarşamba 7:38 pm

Susamam şarkısında “gurbet” bölümünü söyleyen rapçi Defkhan ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada projeden ayrıldığını açıkladı.

Doğa, hayvan hakları, kadına şiddet, adelet, trafik gibi belli konularla ilgili sözler içeren “Susamam” şarkısı sosyal medyada milyonlarca izlenme almış ve bir anda gündem olmuştu.

Susamam şarkısında “gurbet” bölümünü söyleyen rapçi Defkhan ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada projeden ayrıldığını açıkladı. Defkhan, parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile rahatsız olduğunu, siyaseti sevmediğini, bu yüzden de ayrıldığını aktardı.

Söz konusu projeden ayrılan Defkhan, “Selam dostlar… Susamam adlı parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile Parçadan ve Projeden ayrıldığımı belirtmek istiyorum. Açıklamayı bu denli geç yapmamın sebebi, olayı şahsi şova çevirmek istemediğim ve size karşı beslediğim derin saygı ve sevgimdendir” diye belirtti.

Gelen tepkilerin ardından Defkhan, “Twitter’ın linci meşhur dediler onu da yemek nasip oldu. Çalıştığım için yeni yeni görüyorum olayı. Freni patlamış AS 900 kamyonu gibi gelmişsiniz arkadaşlar. Mevzuyu anlamadan hem de. Ben parçada bulunan arkadaşlarımı seviyorum sadece siyaseti sevmiyorum ve bunu da ilk defa söylemiyorum. Neden sevmediğimi de görüyorsunuz. Birbirinize hakaret etmeyin kırmayın, ben sizi topyekûn seviyorum” ifadelerini kullandı.