Survivor’ın ‘Turbo Turabi’si hastanelik oldu

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2023 Cuma 10:08 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 Cuma 10:08 am

Survivor’ın eski yarışmacılarından Turabi Çamkıran hastaneye kaldırıldı. Çamkıran, Azrail’le oynaşmayın. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın” dedi.

Survivor’a katıldıktan sonra ün yapan ve bir süredir yurt dışında yaşayan ‘Turbo Turabi’ lakaplı Turabi Çamkıran, hastaneye kaldırıldı.

Instagram hesabından hastanede çekilen fotoğraflarını paylaşan Çamkıran, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini duyurdu.

Çamkıran, paylaşımında şunları söyledi:

“Azrail’e mesaj attım; ‘Gel beni al!’ diye. O da mesaj atmış; ‘Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!’ diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azrail’le oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoşça kalın.”

“ARTIK TÖVBE, EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞACAĞIM”

“Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık tövbe. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır.”

Survivor’a alınmayan Turabi’den Acun Ilıcalı’yı kızdıracak paylaşım