Survivor’da diskalifiye kararı

Yayın tarihi: 23 Nisan 2021 Cuma 9:49 am - Güncelleme: 23 Nisan 2021 Cuma 9:52 am

Survivor’da yarışmacılardan Çağrı Atakan diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı, kararı “Doktorumuzun net açıklaması ile ‘Oyun oynarsa sağlığında kalıcı hasar olur’ dediği yarışmacımız Çağrı” diyerek açıkladı.

Tüm hızıyla devam eden Survivor’da yarışmacılar her perşembe olduğu gibi ödül oyunu için parkura geldi. Oyun öncesi ödül mercimek çorbası, paçanga böreği, kremalı mantarlı et sote, makarna, kabuklu patates kızartması, dondurmalı pasta, meyve salatası, peynir tabağı olarak açıklandı. Ayrıca yarışmacılara kazanan takımın bir mağazanın 5 bin TL hediye çekini alacakları da duyuruldu.

Ada şartları için büyük önem taşıyan ödül oyununda ilk etapta avantaj oyunu oynanadı. Atışlara önce başlayan Batuhan, sekiz küpü devirerek avantajı takımına kazandırdı. Sonraki turda ise Sergen ve Melis, Dora ve Ayşe karşısında sayı kazandı. Bu sonuçla beraber ödül oyununu 10-7 skorla ünlüler takımı kazandı. Böylece ünlüler iki hafta ödülün sahibi oldu.

ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Keyifli anların yaşandığı anlat bakalım oyununda ise ödül peynirli milföy böreği olarak açıklandı. Açlık sınırlarını zorlayan yarışmacılar anlat bakalım oyununda en fazla kelimeyi bilmek için takım arkadaşlarının ağzından çıkan her kelimeyi dikkatle dinledi. Oyuna iyi başlayan Gönüllüler ilk üç karşılaşmada sayıyı aldı.

İlerleyen dakikalarda ise Sergen-Batuhan ikilisine karşılık Dora-Poyraz çıktı. Ünlüler takımında 7 kelime bilinirken, gönüllüler günün rekorunu kırdı. Poyraz ve Dora ikilisi 8 kelime bilerek anlat bakalım oyununu kazandı. 4-3 skorla Anlat Bakalım oyununun galibi olan gönüllüler yiyecek ödülüne kavuştu.

ÇAĞRI DİSKALİFİYE OLDU

Yarışmanın son bölümü diskalifiye ile ekranlara damga vurdu. Ünlüler ve gönüllüleri konseyde toplayan Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, “Survivor’da biliyorsunuz sakatlık diye bir bela var. Bu bela şu anda aktif sporculardan daha çok Survivor yarışmacılarını zorlayan ve onları zaman zaman yarışmadan alıkoyan bir bela. Çok önemli yarışmacılarımızı sakatlıklar ile kaybettik. Semih, Nagehan, Turabi… Bu yarışmacılarımız biliyorsunuz 3 hafta 4 haftada sakatlananlar” dedi.

Çağrı’nın sağlık sorunları nedeniyle elendiğini söyleyen Ilıcalı yaptığı açıklamada, “Doktorumuzun net açıklaması ile ‘Oyun oynarsa sağlığında kalıcı hasar olur’ dediği yarışmacımız Çağrı” ifadesini kullandı.

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi. Çağrı Atakan 2017 yılında ‘Çukur’ dizisinde ‘Remzi’ karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında ‘Şahin Tepesi’ dizisinde ‘Yılmaz’ karakterine hayat verdi. Çağrı Atakan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir. Çağrı Atakan, bu yıl Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yarışan isimler arasında yer alıyor.

OYNADIĞI DİZİLER

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler