Survivor yarışmacısına ‘ölüm’ tehdidi

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2020 Cuma 1:12 pm - Güncelleme: 10 Temmuz 2020 Cuma 1:15 pm

Survivor 2020 yarışmasında finale adını yazdıran oyuncu Barış Murat Yağcı’nın babası Güven Yağcı, oğlunu ölümle tehdit eden “teknob14” adlı kullanıcı hakkında şikâyette bulundu. Baba Yağcı, şimdiye kadar birçok hakaret ve tehdit mesajı aldıklarını belirterek artık sessiz kalmayacaklarını söyledi.

Hayranları tarafından Instagram’daki bir paylaşımına 9.9 milyon yorum yapılan ve dünya rekoruna adını yazdıran Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı gündem olmuştu.

Barış Murat Yağcı’nın sosyal medya üzerinden tehditler almaya başladığı öğrenildi. Oyuncu Barış Murat Yağcı’nın babası Güven Yağcı da oğlunun ölüm tehditleri aldığını doğrulaması gündeme bomba gibi düştü. Oyuncunun Çeşme’de yaşayan babası Güven Yağcı, oğlunu ölümle tehdit eden “teknob14” adlı kullanıcı hakkında şikâyette bulundu.

Survivor’dan elenen Nisa Bölükbaşı’ndan Cemal Can Canseven paylaşımı

Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi Amirliği’ne giden Yağcı, şimdiye kadar birçok hakaret ve tehdit mesajı aldıklarını belirterek artık sessiz kalmayacaklarını söyledi.Yağcı, “Bundan sonra sosyal medya üzerinden hakaret ve tehdit mesajlarına sessiz kalmayacağız. Bu kullanıcı ölümle tehdit etti. Bu mesajları atanların kim olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

HESAP KAPANDI

Ölüm tehditleri yağdırdığı ileri sürülen “teknob14” isimli hesabın sahibi ise hesabını kapadığı anlaşıldı.