Survivor bitti olaylar bitmedi! Nagihan ve Yunus Emre birbirine ağır sözler söyledi

Yayın tarihi: 18 Haziran 2024 Salı 1:56 pm - Güncelleme: 18 Haziran 2024 Salı 1:56 pm

Her bölümü büyük heyecana sahne olan Survivor All Star bitti, kaos bitmedi. Nagihan ve Yunus Emre birbirine girdi. İşte detaylar…

Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Survivor All Star, geçtiğimiz hafta canlı yayında final yapmıştı. Survivor All Star başladığından beri tartışmalarıyla ve aldığı cezalarla dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre ile Nagihan Karadere, yarışma bitmesine rağmen tartışmalara son vermedi.

Karadere, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından Özden’e ateş püskürmüştü. Yunus Emre’nin elenmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Nagihan şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ben Jet Ski kazasında canımdan oluyordum. Kaza bilinçsiz bir şekilde ya da hatayla yapılır. Benim yaşadığım hatayla ya da bilinçsiz bir şekilde olan normal bir kaza değildi. Ben saliseler farkıyla ölümden döndüğüm halde herkes işin dalgasında. Verilmiş sadakam varmış ki Allah yüzüme baktı. Beni evladıma bağışladı. Şu anda ikinci hayatımı yaşıyorum. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon bitirdim ki çok şükür sağ salim evime, aileme ve sevdiklerime dönebildim. Uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş. Normalleştirmeyin şunu. Yok kalbi temiz melek vs. Kalın bakalım aynı ortamda can güvenliğim yok diye ortalığı ayaklandırıverirsiniz.”

Nagihan Karadere devamında ise “Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık, krizlere girdi darp etti beni bol küfürler tabii bende altta kalmadım” diyerek şoke etmişti.

Survivor’da yıldızı barışmayan Nagihan ve Yunus Emre bu sefer sosyal medyadan karşılıklı tartıştı. Konu Özden’in evliliğine kadar gidince eşi Beria’da sessiz kalmadı.

Yunus Emre Nagihan’a ‘yalancı’ deyince ortalık karıştı. Nagihan “Tiynetsiz müptezel boş yapmasın hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz DNA der susarım! Benimle dans edemez o açtırmasın bayramlık ağzımı. Alo!” dedi.

Karadere’nin paylaşımının ardından Özden, ‘Git kestir söz döveceğim lan seni’ dedi. Nagihan ise bu sözler karşısın da tehditler savurarak şu ifadeleri kullandı:

“Eceli gelen müptezel köpek cami duvarına işermiş! Senin adada yaptığın her pisliğini A’dan Z’ye çarşaf çarşaf anlatmazsam insan değilim pis hırsız! Yaptıkların yanına kâr mı kalacak sanıyorsun.”

Tartışmanın büyümesiyle birlikte Yunus Emre’nin eşi Beria Özden’de sessizliğini bozdu. Özden ‘Karadere bir köşe başı beni unutma ahını günahına girdiğin bir kadını hiç unutma Allah büyük!!! İftira senin de kızın var yazık sana bu yaşa gelmişsin koşturduğu şeylere bak ben değil beni vasıflarım ilgilenecek seninle açıyorum adını hiçe saydığın için!’ dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ