Survivor Batuhan sonunda her şeyi itiraf etti

Yayın tarihi: 9 Nisan 2021 Cuma 5:18 pm - Güncelleme: 9 Nisan 2021 Cuma 5:18 pm

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor’un yayınlanan son bölümünde sonunda bir itiraf gündeme geldi. Uzun bir süredir Gönüllüler takımında tartışmalara neden olan Aleyna Kalaycıoğlu ve Batuhan’ın ne konuştuğu hakkında ilk kez konuşan Batuhan tüm dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı açıklamaların ardından Aleyna Kalaycıoğlu’ya binlerce tepki geldi.

Acun Medya tarafından bin bir emekle çekilen Survivor yarışmasında heyecan her bölümde giderek artıyor. Gönüllüler ve ünlüler takımlarının kendi içlerinde tartışmalarının hemen yanında takımlar arasındaki tartışmalarda rekabetin büyümesine neden oluyor. Bunun yanında uzun bir süredir gündemde olan birleşme partisinde iki isim birbirlerine yakınlık göstermişti. Bunun üzerine gönüllüler takımı karışmıştı.

Batuhan ve Aleyna Kalaycıoğlu’nun birleşme partisindeki konuşmaları Poyraz tarafından dile getirilmişti. Poyraz bu konuda çok rahatsız olduğunu aktarmış ve Aleyna Kalaycıoğlu ile tepki çeken konuşmalar yapmıştı. Poyraz’ın iddiasına göre; Aleyna Kalaycıoğlu, oyun taktiklerini Batuhan’a anlatmıştı. Fakat Aleyna Kalaycıoğlu bir açıklama yaparak gündemi değiştirmişti. Aleyna Kalaycıoğlu bu iddiaları yalanlayarak sadece Batuhan ile moral vermek için konuştuğunu söylemişti. Poyraz ise ” Moral vereceksen diğer takıma geç” sözleriyle tepkisini dile getirmişti. YouTube kanalını ikiye bölen tartışma magazin dünyasında uzun süre yer aldı. Batuhan bu olaylar yaşanırken sessiz kalmayı tercih etti. Uzun süredir açıklamada bulunmayan Batuhan sessizliğini bozarak açıklama yaptı. Aleyna Kalaycıoğlu’nun kendisine ” Bizim takım seni yenince nasıl seviniyor baksana” sözlerinin altına vurgu yapan Batuhan Karacakaya, özel bir açıklama yaptı. Batuhan Karacakaya, Gönüllüler takımının kendisini yendikten sonra bağırarak, çağırarak tepkiler verdiğini dile getirirken, bunun kendisi için bir gurur olduğunu da ifade etti. Bu şekilde Aleyna Kalaycıoğlu’nun yalan söylediği bir kez daha ortaya çıktı. Daha önce de Acun Medya tarafından ortaya çıkarılan yalan bu seferde konunun başrol oyuncusu tarafından çıkarıldı.