Survivor 2020’nin şampiyonu Cemal Can’ın alacağı ödül belli oldu

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2020 Çarşamba 12:37 am - Güncelleme: 15 Temmuz 2020 Çarşamba 12:04 pm

Survivor 2020’de Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı arasındaki final nefesleri kesti ve 5 aydır süren yarışmanın galibi Cemal Can Canseven oldu. Tüm Türkiye’nin canlı yayında nefeslerini tutarak izlediği fenomen yarışmada şampiyon Cemal Can’ın kazandığı para ödülünün ise 500 bin TL olduğu tahmin ediliyor.

Survivor 2020’de şampiyon belli oldu. Aylardır süren zorlu mücadelenin ardından şampiyon olan yarışmacı, SMS oylamasında rakibinden daha fazla oy alan Cemal Can Canseven oldu.

CEMAL CAN’IN GÖZLERİ DOLDU

SMS oylaması öncesi konuşan Cemal Can Canseven, gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışma boyunca çok güzel arkadaşlar edindiğini ve kaliteli insanlarla yarıştığını belirten Cemal Can, “Kazasız bvelasız bir şekilde vatanımıza gelmek istiyorduk. Sonuçlar ne olursa olsun hepimiz elimizden gelenin en iyisdini yaptık. Takdir halkın. Hepimiz ailelerimizin şampiyonuyuz. Gerçek dostluklar edindik.” dedi.

BARIŞ MURAT YAĞCI: ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIM

Barış Murat Yağcı ise yaptığı açıklamada, “Gönlüm çok rahat, vicdanım çok rahat. Hep kurduğum hayallerim vardı. Survivor’ın hayatımın dönüm noktası olacağını biliyordum. Hayatın içinde öğrenemeyeceğimiz bir çok şeyi Survivor’da öğrendim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Kaybedersem Cemal Can için sevineceğim, kendim için çok üzülmeyeceğim. Burada çok büyük bir aile olduk. Hepimiz birbirimizin ailesi gibi oldu. Takdiri Türk halkı verecek.” ifadelerini kullandı.