Sürücüsüz yokuş aşağı giden hafriyat kamyonu altı araca çarptı

Yayın tarihi: 8 Eylül 2023 Cuma 1:57 am - Güncelleme: 8 Eylül 2023 Cuma 1:57 am

İstanbul Maltepe’de yokuş üzerinde park halindeyken el freni çekilmediği öne sürülen hafriyat kamyonu altı araca çarparak durabildi.

İstanbul Maltepe Fındıklı Mahallesi’nde el freninin çekilmediği iddia edilen hafriyat kamyonu, yokuş aşağı kayarak park halindeki altı araca çarptı. Gürültüyü duyan araç sahipleri ve mahalle sakinleri olay yerine koştu.

İhbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şans eseri can kaybı ve yaralının olmadığı kazayla ilgili inceleme başlatırken bazı araç sahipleri ile polis ekipleri arasında tartışma yaşandı.

“ÖMRÜMÜ VERDİM O ARABAYA”

Otomobili hasar alan Zekeriya Alparslan DHA’ya yaptığı açıklamada, ”Aracımı park ettim ben. Evdeydim yani. Evimden bir ses duydum. O sese camdan baktığımda benim aracın yerinde TIR görüyorum. Anahtarı aldım aşağıya indim. Bu manzarayı gördüm. Yani şoktayım, şaşkınım. Araba pert şu an. Ben ömrümü verdim o arabaya. Ben aşağıya indiğimde TIR çalışır haldeydi. Ama diyorlar ki TIR park halindeydi . ‘Biz yemeğe gitmiştik.’ diyorlar. Ama ben aşağıya indiğimde TIR çalışır haldeydi.” dedi.

Hafriyat kamyonu 4 araca çarptı! 1 yaralı