Sürücüsüz Tesla aracı henüz hazır değil

Yayın tarihi: 14 Kasım 2019 Perşembe 3:20 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2019 Perşembe 3:20 pm

Kameralara yakalanan ilginç görüntülerden bir tanesi de sürücüsüz Tesla aracı oldu. Tesla model bir araç otopilot modundayken, kaza yapma ihtimali ile karşı karşıya geldi.

Otomotiv alanında son derece teknolojik gelişmelere imza atan Tesla, bazen tehlikeli sorunlara da neden olabiliyor. Geçtiğimiz günlerde bir Tesla aracı, otoparkta ters şeride girerken görüntülendi. Bu durum şirketin araçları ile ilgili soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

Akıllı Çağırma özelliği olarak bilinen ve Tesla araçlarının park halindeyken sahibinin yanına gitmesini sağlayan bu Teknoloji sayesinde park etme problemi ortadan kalkıyor. Ancak bu konuyla ilgili herkes aynı fikirde değil.

Britanya Kolumbiyası bölgesinin hükûmet destekli otomobil sigorta şirketi, sürücüsüz araç teknolojisinin kendi ülkelerinde kabul edilir olmadığını ifade etti. Böylece sürücüsüz araçların uzun bir süre daha tartışma konusu olacağı ortaya çıktı.

Tesla tarafından geliştirilen Akıllı Çağırma özelliği 60 metre mesafedeki araçlar için geçerli. Eylül ayında tanıtılan bu özellik bazı insanların ilginç denemeleri ile karşı karşıya kaldı. Kimileri kendi kendisini ezmeye bile çalıştı. Peki sizce sürücüsüz Tesla araçları gerçekten tehlikeli mi?

Oppo Reno2 inceleme. Toplamda 5 kamera!