Suriyeli baba 12 ve 17 yaşındaki çocuklarını katletti

Yayın tarihi: 25 Aralık 2022 Pazar 4:30 pm - Güncelleme: 25 Aralık 2022 Pazar 9:10 pm

Konya’da Suriyeli Yusuf Elhamed, 12 ve 15 yaşlarındaki kızları Merve Elhamed ve Kevser El Salih’i bıçakla katlatti. Kızlarını ‘namus meselesi’ sebebiyle öldürdüğünü söyleyen Suriyeli baba polise teslim oldu. 17 yaşındaki Kevser El Salih’in de küçük yaşta istismara sürüklendiği ortaya çıktı.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Sahibiata Mahallesi Nevruz Sokak’ta meydana geldi. 7 çocuk babası Suriye uyruklu Yusuf Elhamed, kızları Kevser El Salih ve Merve Elhamed ile tartıştı. Yusuf Elhamed, çıkan kavgada 2 kızını öldürüp, polise teslim oldu. Belirtilen adrese giden polis, 2 kardeşin cansız bedeni ile karşılaştı. Otopsinin ardından 2 kardeşin cenazesi, Şeyh Ulema Yusuf Ağa Camisi’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Kızlarını “namus meselesi” nedeniyle öldürdüğünü öne süren Yusuf Elhamed ise ifadesinde; tartışma sırada kendisini kaybettiğini, 2 kızını öldürdüğünü fark edince polise giderek teslim olduğunu söyledi. Yusuf Elhamed, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Suriyeli, koltuk değnekli engelliyi sokak ortasında dövdü

ÖLDÜRÜLEN SURİYELİ ÇOCUK CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURU

Babasının katlettiği 17 yaşındaki Kevser El Salih’in iki çocuk annesi ve ‘evli’ olduğu olduğu ortaya çıktı. Genç kızın, ‘evli’ olduğu kişi Muhammed El Salih’in de cinsel taciz suçundan cezaevinde olduğu da belirtildi.