Süpürmek Hamile Kadınlar için Zararlı Olabilir

Yayın tarihi: 24 Şubat 2022 Perşembe 10:48 am - Güncelleme: 25 Şubat 2022 Cuma 3:05 pm

Çocuk sahibi olmak tüm aile için büyük bir mutluluktur. Hamilelik sırasında anne ve bebeğin sağlık ve güvenliğine özen gösterilmelidir. Hamilelikte endokrin ve metabolizmadaki değişiklikler nedeniyle vücuttaki hormon seviyeleri önemli ölçüde değişir. Hamile kadınlar polen, ev tozu akarları, evcil hayvan tüyleri, sentetik lifler ve zararlı gazlar gibi yabancı cisimlere karşı daha hassas hale geleceklerdir. Bu küçük yabancı uyaranlar evin her köşesine gizlenerek hamile kadınların sağlığını tehdit edebilir.

Birçok kişi sıklıkla süpürmeyi önerir— hamile kadınlar bir elektrikli süpürgeyi kolayca kullanabilir. Fakat süpürmek onlar için riskli olabilir. Motorla çalışan elektrikli süpürge, büyük bir emiş gücü üretir. Hızlı hava akımı, yerdeki tozu hızla toz haznesine taşır, süzer ve ardından tahliye eder. Filte sistemi yeterince etkili değilse, dışarı esen havanın toz akarlarını, polenleri, zararlı mikropları ve zararlı gazları taşıması muhtemeldir. Hava çıkışı kullanıcıya yakın olduğu için alerjileri (alerjik rinit, alerjik astım, ürtiker, konjonktivit vb.), solunum yolu hastalıklarını (bronşit, kor pulmonale, astım vb.), ve bağışıklığın azalmasını (soğuk algınlığı, baş ağrısı, vb.). tetikleyebilir. Dışarı esen hava, daha kötü durumlarda cenin gelişimini bile etkileyebilir. Elektrikli süpürgenin etkili bir filtreleme sistemine sahip olması hamile kadınlara ilaç tedavisi uygulamak çok zor olduğundan büyük bir önem taşır.

Siz veya başka bir aile üyesi hamileyse endişelenmeyin. Hava çıkış kirliliği sorunlarını çözmek için zaten mükemmel filtreleme performansına sahip elektrikli süpürgeler var, örneğin en iyi teknoloji markası Redroad’un V17 elektrikli süpürgesi. Redroad V17’nin 5 aşamalı filtreleme sistemi, çok sayıda pazar araştırması ve teknolojik gelişmenin sonucudur. Diğer elektrikli süpürgelerin aksine cerrahi olarak etkilidir. Birçok çalışma Redroad V17 tarafından kullanılan cerrahi olarak etkili HEPA filtrenin duman, toz ve bakteri gibi kirler için en etkili filtre aracı olduğunu ve uluslararası alanda en çok kabul gören filtre malzemesi olduğunu göstermiştir.

Sıradan elektrikli süpürgelerin HEPA filtresi 0,3 mikrondan küçük zehirli ve zararlı gazları (nikotin, karbon monoksit ve sigara dumanındaki diğer zehirli ve zararlı gazlar) yakalayamaz. Redroad araştırmacıları, Redroad V17’nin filtreleme sistemine cerrahi olarak etkili 2 HEPA filtre elementleri yerleştirdi: yüksek verimli H13 HEPA filtre ve aktif kömürlü yüksek verimli HEPA filtre. (İki filtre de, ameliyathane, hayvan laboratuvarları, kristalografik deney laboratuvarları ve uçaklar gibi oldukça hijyenik yerlerde bulunur.) Cerrahi olarak etkili iki HEPA filtreye sahip sistem, yalnızca ince toz parçacıklarını değil, aynı zamanda yüzlerce zehirli gazı, kokuyu, dumanı vb. de yakalayabilir. Laboratuvar deneyleri, filtrelerin 0.1 mikron kadar küçük partikül tozlarının %99.97’sini filtreleyebildiğini göstermiştir.

Güçlü filtreleme sistemiyle hamile kadınları korumasına ek olarak: Redroad V17 diğer yönleriyle de güçlü: Tozu yakalamak için 155AW emiş gücü, %400 temizleme verimliliğine sahip çift motorlu rulo fırça, ulaşılması zor köşeleri temizlemek için 360° dönüş kabiliyeti, çalışma süresini iki katına çıkarmak için çıkarılabilir batarya, tüm ev temizliği için eksiksiz alet seti… Alt adaptörün hamile kadınlar için uygun olduğunu belirtmekte fayda var. Çünkü hamile kadınların eğilmeleri veya çömelmeleri sakıncalıdır. Alt adaptör, ayakta dururken alçak mobilyaların altını temizlemeye yardımcı olur.

Siz veya başka bir aile üyesi hamileyse, tıbbi olarak etkili olan bir filtreleme sistemine sahip bu elektrikli süpürgeyi denemeye değer. Güvenlik ve güvenilirliğe ek olarak, bulacağınız daha fazla sürprizi var.

https://www.hepsiburada.com/redroad-v17-kablosuz-supurge-p-HBCV000010FVMT?magaza=Tekno%20Dream

https://redroad.cc