Superman’in biseksüelliği gerçek dünyada olumsuz sonuçlar doğurdu

Yayın tarihi: 5 Kasım 2021 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 4 Kasım 2021 Perşembe 4:04 pm

Biseksüel Superman fikri ise pek hoş karşılanmadı. Yeni çizgi roman serisinin arkasındaki insanları hedef alan öfkeli hayranlar ortaya çıkmaya başladı.

İşlerin kızışmamasını sağlamak için devreye polisler girmek zorunda kaldı. Kolluk kuvvetleri kaynakları olan biteni TMZ’ye anlattı. Memurlar yakın zamanda Süpermen’in en son versiyonunu yaratan bazı çizerlerin/prodüksiyon personelinin evlerinde devriye gezmek üzere gönderildi. DC bu durum karşısında ekstra koruma talep etti. Bazı sözde hayranların tehditlerinden sonra polis kuvvetleri devreye girdi.

Biseksüel Superman

Hayranların yeni karakterin yeni duyurulan cinselliğiyle ilgili memnuniyetsizliklerini dile getirmek için stüdyoları bastığı söylendi. Kaynaklar, LAPD adlı stüdyoların, hem bazı sanatçıların özel konutlarında hem de stüdyonun kendisinde göz kulak olmak için devriye talep ettiğini söylüyor. Tehditlerden meşru bir şey çıkmamasına rağmen, kaynaklarımız polislerin hala çok dikkatli bir şekilde devriye gezdiğini ve o zamandan beri durumun düzeldiğini söylüyor. Yine de olanlar oldukça korkutucu ve çılgınca. Süpermen’i tamamen kurgu olarak kabul etmek bazı hayranlara zor gelmiş olmalı. DC, yeni Süpermen’i, Clark ve Lois Lane’in oğlu Jon Kent‘in önümüzdeki sayılarda bir arkadaşıyla aynı cinsiyetten bir ilişkiye başlayacağını duyurmultu. Biseksüel Superman’ın öpüşme çizimlerini  dahi yayınladı. Hareket birçok kişi tarafından kutlanırken, diğerleri açıkça bundan hiç memnun değil.

Elon Musk taklidiyle insanları dolandıracakken yakalandı