Süper Lig’de koronavirüs kabusu! Alanyaspor’da 13 pozitif vaka

Yayın tarihi: 7 Ocak 2022 Cuma 1:39 pm - Güncelleme: 7 Ocak 2022 Cuma 1:39 pm

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında yarın Başakşehir’le karşılaşacak olan Akdeniz ekibi; teknik direktör Francesco Farioli, teknik heyetten 1 antrenör, 7 futbolcu ve 4 personelin testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Tüm dünyada yeniden etkisini artıran koronavirüs futbolu da vurmaya devam ediyor. Süper Lig ekipleri takımlarda ortaya çıkan koronovirüs pozitif testlerini sık sık duyururken, son kötü haber de Alanyaspor ‘dan geldi.

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, “Futbolcularımız, teknik heyetimiz, idari ve destek ekibimiz için yapılan Covid 19 PCR testlerinin ardından; Teknik Direktörümüz Francesco Farioli, teknik heyetten 1 antrenörümüz, 7 futbolcumuz ve 4 personelimizin testi pozitif çıkmıştır. İlgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında yarın Medipol Başakşehir’le karşılaşacak olan Turuncu-Yeşilliler kritik maça testleri pozitif olan teknik direktörü Farioli, 1 antrenörü ve 7 futbolcusundan yoksun çıkacak.