Süper Lig’de gecenin sonuçları

Yayın tarihi: 4 Mart 2021 Perşembe 10:39 pm - Güncelleme: 4 Mart 2021 Perşembe 10:39 pm

Süper Lig’in 28. haftasında Kadıköy’de oynanan Antalyaspor Fenerbahçe maçı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1’lik skorla geçti. Aytemiz Alanyaspor’a konuk olan Göztepe ise 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor, Tisserand’ın büyük hatası sonrası Fredy ile öne geçerken, beraberlik golü Valencia’dan geldi. Fenerbahçe’nin bir topu direkten dönerken, maçın son bölümü nefes kesti.

Galatasaray’ın mağlup olduğu haftada zirve ile puanını eşitlemek isteyen Fenerbahçe, beklemediği bir puan kaybı yaşadı. Antalyaspor karşısında ilk yarısını yenik tamamladığı maçın son bölümünde bir puanı kurtaran Fenerbahçe, Kadıköy’de üst üste üçüncü maçından da galibiyet alamadan ayrıldı. Fenerbahçe, ilk yarıda net pozisyon üretmekte sıkıntı çekerken, ikinci yarıda daha etkili olduğu maçta bir puana razı oldu. Antalyaspor ise yakaladığı önemli fırsatları cömertçe harcarken, skoru değiştirmeyi başaramadı.

TRABZON İSTANBUL’DA OYNADIĞI SON 4 MAÇTA GALİP

Bordo-mavili takım, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibini Djaniny Semedo ve Anastasios Bakasetas’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Kasımpaşa’nın golünü penaltıdan Yusuf Erdoğan kaydetti.

Trabzonspor bu sonuçla ligdeki puanını 51’e yükseltirken, Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı. Trabzonspor, İstanbul’daki son 4 maçını kazandı.

GÖZTEPE BERABERLİĞE RAZI OLDU

Süper Lig’in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor, Göztepe’yi konuk etti. Ligde oynadığı son üçü maçı da kazanan Göztepe, 43. dakikada Fatih Aksoy’un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Alanyaspor beraberlik golünü erken buldu. 54. dakikada Yunan savunmacı Georgios Tzavellas attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Mücadelenin kalan kısmında başka gol olmayınca taraflar sahadan 1-1’lik skor ve birer puanla ayrıldı.