Süper Lig’de forma giyen futbolcu darp raporu alıp sözleşmesini feshetti

Yayın tarihi: 23 Kasım 2023 Perşembe 5:42 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe 5:42 pm

Süper Lig‘de mücadele eden İstanbulspor’da forma giyen santrfor İbrahim Yılmaz, darp raporu alarak kulübüyle olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Süper Lig ekibi İstanbulspor’da forma giyen hücum oyuncusu İbrahim Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi kayıtlarına göre, 23 Ekim 2023’te sözleşmesini feshetti.

Radyospor’da yer alan göre, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, İbrahim Yılmaz ile görüşme esnasında bir tartışma yaşadı. Haberde Başkan Sarıalioğlu’nun, İbrahim Yılmaz’a bir cisim fırlattığı ifade edildi. 29 yaşındaki futbolcunun olayın ardından darp raporu aldığı ve sözleşmesini feshettiği kaydedildi.

MEHMET YEŞİL DE VARDI

Yaşanan olayda futbolcu Mehmet Yeşil’in de Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ile İbrahim Yılmaz’ın yanında olduğu ve sonrasında herhangi bir sebep belirtilmeden Süper Lig’deki Ankaragücü maçının kadrosunda yer almadığı aktarıldı.

İBRAHİM YILMAZ KİMDİR?

Başakşehir altyapısında yetişen İbrahim Yılmaz, Darıca Gençlerbirliği, Altınordu, Şanlıurfaspor, Eyüpspor ve İstanbulspor takımlarında forma giydi.

İbrahim Yılmaz, İstanbulspor formasıyla 214 maçta oynarken 55 gol ile 25 asist yaptı. 29 yaşındaki santrfor İstanbul temsilcisinde Süper Lig’e yükselme sevinci yaşadı.

Stefan Kuntz süper Lig ekibinin başına geliyor

Kaynak: TELE1