Sunucu Meral Kaplan isyan etti: Süleyman Soylu nasıl bu kadar rahat hareket ediyor?

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2020 Perşembe 6:37 pm - Güncelleme: 29 Mayıs 2020 Cuma 1:05 pm

Sunucu Meral Kaplan, eski eşinin kızını kaçırdığını söyleyerek, “Süleyman Soylu nasıl bu kadar rahat hareket ediyor. Ülkemiz Teksas’a mı döndü” diye isyan etti.

Sunucu Meral Kaplan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak eski eşi Erhan Kanioğlu’nun kızlarını kaçırdığını iddia etti. Kaplan,” devletim bana nasıl yardım edemez” diyerek isyan etti.

Sunucu Meral Kaplan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şunları söyledi:

“Karantina sürecini fırsat kollayarak, adliyedeki durgunluktan dolayı, babası kızımı kaçırmıştır. 20 gündür hala getirmedi ve hala nerede olduğu bilinmiyor. Bodrum Gündoğan, İstanbul Sarıyer civarında kalma durumları var fakat polisler, kimse bulamıyor”

‘Kabine revizyonu yapılacak’ iddiası: ‘Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Yardımcısı oluyor’

“KIZIM TEDİRGİNDİ”

“Kızımla bu sabah görüntülü konuştuğumda tedirgindi. 5 yaşındaki bir çocuğa psikolojik şiddet uygulanamaz. 3 senedir ben artık yapılanlardan yoruldum. Polislerin ve kanunların bana yardım edememesinden de. Kıbrıs vatandaşı bir adam kendi ülkemde bana bunları yaşatırken, benim devletim bana nasıl yardım edemez?”

“ÜLKEMİZ TEKSAS’A MI DÖNDÜ?”

“Beni arayarak günlerdir, ‘Karakollardasın, çocuğunu alamadın’ diye dalga geçen, ‘Boşuna uğraşma bizi bulmak için. Polisler de kanunlar da elimde’ diye dalga geçen bu adam hakkında soruşturma açıldığı halde, Sayın Süleyman Soylu, nasıl bu kadar rahat hareket ediliyor. Ülkemiz Teksas’a mı döndü?”

“YARDIMINIZI BEKLİYORUM”

“Kızım telefonda bana ‘Anne ben gelemesem de gel al beni’ dedi. Lütfen… Emniyet müdürleri dahil, yardımınızı bekliyorum. Bu son olsun. Bundan sonraki hayatımda imkanım el verdiği sürece mağdur kadınların yanında olacağım.”