Sunucu Kızılay Başkanı Kınık’ı istifaya çağırdı Bakan Kurum sessiz kaldı

Yayın tarihi: 11 Nisan 2023 Salı 10:11 am - Güncelleme: 11 Nisan 2023 Salı 10:12 am

AKP’lilerin bile tepki gösterdiği Kızılay Başkanı Kerem Kınık, yine gündemde. Habertürk TV’de sunucunun Kınık’a istifa çağrısında bulunmasına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sessiz kaldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Habertürk’ten Kübra Par ve Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık 12 şirketten maaş alıyor!

Deprem felaketinde çadır ve gıda ürünleri satan Kızılay’a yönelik eleştiriler hakkında Kurum, “Kızılay bizim kurumumuz. 85 milyonun bir değeri. Kızılay’daki çalışanlarımız, arkadaşlarımız deprem sürecinde yapılması gereken her türlü çalışmayı gece gündüz çalışarak, uykusuz, yorgun her türlü çalışmayı yapmak üzere bir mücadele yaptılar. Burada Kızılay’ı yermek, kişiler üzerinden eleştirmek en kolayı. Kurumlarımızı korumak zorundayız” şeklinde konuştu.

Kızılay sattığı çadırlar ile TV programına sponsor olmuş!

“BELKİ ORADA DURMAYARAK KORUR”

Mehmet Akif Ersoy, “Kızılay Başkanı da kurumu korur inşallah” dedi. Stüdyodaki derin sessizliğin ardından Ersoy, “Kızılay Başkanı kurumu korur derken, nasıl korunması gerektiği konusu kendisine çokça söyleniyor. Belki orada durmayarak korur anlamında söyledim. İzleyicilerimiz yanlış anlamasın” diyerek Kınık’ın istifaya çağırdı.

AKP içinden Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a sert çıkış! “Bu nasıl üslup”