Sultangazi’de polise saldırı: 26 kişi gözaltına alındı

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 11:07 am - Güncelleme: 15 Şubat 2022 Salı 10:38 am

Sultangazi’de bir düğün salonunda gece geç saatlerde alkollü eğlence yapmaya devam eden bir grup, kendilerine müdahale etmek isteyen polis ekiplerine yumruklar ve sandalyelerle saldırdı. Olayda 1 komiser yardımcı, 4 polis memuru ve bir bekçi yaralandı. Olayla ilgili 26 kişi gözaltına alındı.

Olay Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre düğünlerinden 2 gün önce bir düğün salonunda içkili eğlence yapan bir grup, gece saatlerinde yüksek sesli müzik dinlemeye devam etti. Grup, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve zabıta ekiplerine sandalye fırlatarak ve yumruk atarak saldırdı.

26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Darp edilen polis ve zabıta ekipleri, olay yerine destek ekipler çağırdı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, biber gazı kullanarak alkollü gruba müdahale etti. Polis grubu sakinleştirmek için havaya uyarı atışı da yaparken olay nedeniyle 26 şüpheli gözaltına alınarak Esentepe Polis Merkez Amirliği’ne getirildi. Olayda 1 komiser yardımcı, 4 polis memuru ve 1 bekçi yaralandı. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri tamamlanmasının ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Kübra Ece’nin şüpheli şekilde hayatını kaybetmesine ilişkin ifadeler ortaya çıktı