Genç kadınları taciz eden iki erkek çevredekiler tarafından darp edildi

Yayın tarihi: 23 Mart 2021 Salı 11:03 am - Güncelleme: 23 Mart 2021 Salı 11:05 am

Sultangazi’de 2 kız kardeşi taciz ettiği iddia edilen 2 kişi, kardeşlerin akrabaları ve çevredekiler tarafından darp edildi. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sultangazi’de bulunan Cebeci Mahallesi’nde işten çıkan H.G. ile ablası H.G., akrabaları olan İ.G., ile buluşmak üzere Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan otobüs durağı yakınlarında beklemeye başladı. Bu sırada M.F ve A.Ş.E. isimli şahısların, iki kız kardeşin yanına yaklaşarak tacizde bulunduğu iddia edildi.

M.F ve A.Ş.E., ısrarlı tacizi sürdürürken kız kardeşler otobüs durağındaki yurttaşlardan yardım istedi. Bu esnada iki kardeşin yakın akrabaları da kendisini bekleyen kız kardeşlerin yanına geldi. Olup biteni öğrenen akraba İ.G. ve vatandaşlar, iki taciz şüphelisini feci şekilde dövmeye başladı. İ.G., yerde bulduğu bir sopayla iki kişiye vurdu. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, iki taciz şüphelisini kalabalığın arasından alarak gözaltına alındı. Tacize uğradığı iddia edilen iki kız kardeş ise şüphelilerden şikayetçi oldu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

“KORKUDAN KONUŞAMIYORDU”

Gökhan Yıldırım isimli yurttaş ise olay anını şöyle anlattı:

“Dün akşam otobüs durağında beklerken kalabalık bir grubun iki kişiyi dövdüğünü gördüm. Kalabalık grup kalabalıklaşıyordu. Olay yerinde bulunan bayanlar, tacize uğrayan bayanlara destek olmaya çalıştı. Bayanlardan biri korkudan konuşamıyordu. Yanlarına gittiğimde durağın yanında bekleyen bayanları taciz ettiklerini öğrendim. Emniyet güçlerine haber verdik. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri şüphelileri gözaltına aldı”