Sultanbeyli’de İlçe Başkanı protokole böyle haykırdı: Atatürk’ün adı anılmadan bu tören kutlanamaz, bu vefasızlık en büyük ihanettir!

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2019 Cuma 9:49 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2019 Cuma 1:07 pm

İstanbul’da AKP’li Sultanbeyli Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine “Atatürk’ün adı anılmadan bu tören kutlanamaz!” çıkışı damga vurdu.

Sultanbeyli Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in ismine dahi yer verilmedi. Programa katılanların tepkisini çeken etkinliğe ilçe protokolünde bulunan CHP Sultan Beyli İlçe Başkanı Murat Kantekin de sessiz kalmadı.

Atatürk’ün adını anmadan tören yapan protokole İlçe Başkanı Kantekin, “Bu zaferi kazanan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atatürk’ün adı anılmadan bu tören kutlanamaz. Bu vefasızlık en büyük ihanettir ” diye haykırdı.

Olay Sultanbeyli’de ve törene katılan yurttaşlar arasında geniş yankı bulurken, CHP TBMM Grup Yöneticisi, İstanbul Milletvekili Özgür KARABAT o anları sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaşarak duyurdu.

 

Kılıçdaroğlu, Nazım Hikmet’in dizelerini 30 Ağustos için seslendirdi

 

İşte o anlar:

Atatürk’ün adını anmadan tören yapan protokole Sultanbeyli İlçe Başkanımız
@muratkantekin “Bu zaferi kazanan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atatürk’ün adı anılmadan bu tören kutlanamaz” demiştir. Bu vefasızlık en büyük ihanettir #30AgustosZaferBayrami