Sultanbeyli Kaymakamlığı’dan AKP propagandası

Yayın tarihi: 27 Mart 2019 Çarşamba 11:14 am - Güncelleme: 27 Mart 2019 Çarşamba 11:14 am

Sultanbeyli Kaymakamlığı’nın “Veli Akademileri” kapsamında yaptığı “çevre ve şehircilik buluşmaları” etkinliklerinde velilere AKP propagandası yapıldığı öne sürüldü.

Sultanbeyli Kaymakamlığı’nın “Veli Akademileri” kapsamında ilköğretim okullarında düzenlediği “çevre ve şehircilik buluşmaları”na veliler resmi yazı ile çağrıldı. Etkinlikte kent çalışmaları adı altında AKP’li belediyelerin projeleri anlatıldı. Bu durum bazı okullarda velilerin tartışmasıyla sonlandı.  AKP propagandası

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, “Sultanbeyli Kaymakamlığı, bir süredir okullarda AKP’li Belediyeye propaganda yaptırıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü adın aileleler okula davet ediliyor, sonra da belediye yöneticileri çıkıp propaganda yapıyorlar” dedi.

AKP’li siyasetçiden partisini eleştiri: Şaşkınlıkla izliyoruz

Kantekin resmi yazı ile kaymakamlığı uyardıklarını belirterek “Okulları siyaset alanına çevirmek, bu ülkenin geleceğine darbe vurmaktır. Hem okula, hem öğrencinin geleceğine, hem yasaya, hem de devlete darbe vuruluyor. Kişisel ikbaliniz için yasayı çiğneyerek okulda seçim propagandası yaptırmayın, aileleri ve öğrencileri kutuplaştırıp germeyin. Hata yapıyorsunuz” dedi.