Süleyman Soylu’ya ilişkin yeni iddia! “İttifakı yıprattığı aşikar”

Yayın tarihi: 16 Haziran 2021 Çarşamba 6:21 pm - Güncelleme: 16 Haziran 2021 Çarşamba 6:22 pm

Gazeteci Fatih Portakal, suç örgütü lideri Sedat Peker’in hedefinde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun iddiaların ardından yaptığı açıklamaların Cumhur İttifakı’nı zor durumda bıraktığını ve AKP’lileri tatmin etmediğini ileri sürerek, Soylu’nin ilk kabine değişikliğinde görevinden alınacağını öne sürdü.

Sedat Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilişkin iddialarına devam ediyor… Gazeteci Portakal, Soylu’nun ise katıldığı canlı yayınlarda yaptığı açıklamaların Cumhur İttifakı’nı zor durumda bıraktığını ve AKP’lileri tatmin etmediğini savundu.

Portakal, Soylu’nun ilk kabine değişikliğinde görevinden alınacağını iddia etti.

“İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’NUN İTTİFAKI YIPRATTIĞI AŞİKAR”

Fatih Portakal’ın Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşım şöyle;

 “Sedat Peker’in onca iddiasından sonra yaşananlar ortada. Kimileri ayıplı bir şekilde gidiyor. Çoğunluğu sessizce izliyor. Acaba ismim anılır mı korkusu yaşıyor? Ne rezil bir durum değil mi?

İçişleri bakanı Soylu’nun ittifakı yıprattığı aşikar. Peker’in iddialarına verdiği yanıtlar partililerini bile tatmin etmiyordur. Kabine değişikliğinde ilk gidecek olanlardan kanımca. Erdoğan bu duruma daha fazla tahammül edemez. Bahçeli ne yapar peki?”