Süleyman Soylu’dan ‘Korona’ açıklaması

Yayın tarihi: 31 Ekim 2020 Cumartesi 2:23 pm - Güncelleme: 31 Ekim 2020 Cumartesi 5:31 pm

İçişleri Bakanı Soylu, ailesinin ve kendisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Tedavilerine hastanede devam edildiğini belirten Soylu, durumlarının iyi olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle karantinada olduğu iddia edildi.

İçişleri Bakanı Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını  duyurdu. Soylu, ” Pazartesi günü kendimizi iyi  hissetmeyince tekraren yaptırdığımız test; eşim, kızım ve bende pozitif çıktı. Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesi ile hastane ortmaına nakledilmiştir. Şükürler olsun, şimdi biraz daha iyiyiz. Bu vesile ile tüm hastalara ve İzmir depreminde yaralananlara acil şifalar, depremde hayatını kaybeden İzmirli hemşerilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

İşte o paylaşım;

GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ’IN “SOYLU” İDDASI

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu’nun korona virüs testi pozitif çıktı. Ankara’da bir hastanede tedavi altına alınan Soylu’nun bu nedenle depremin ardından İzmir’e gidemediği öğrenildi.

Eşi ve çocuğu koronavirüse yakalanan AKP’li vekil, Bakan Soylu’nun olduğu toplantıya katıldı

Daha önce Elazığ’da yaşanan depremin ardından Soylu bölgeye hızla intikal etmişti. Hatta bölgede sedye taşıyan Soylu, depremzedelerle iç içe bir görüntü vermişti.

Ancak İzmir depreminin ardından tersi bir durum ortaya çıktı. Birçok bakan hızla İzmir’e giderken Soylu deprem bölgesinde görülmedi. Bu nedenle sosyal medyada pek çok kişi “Süleyman Soylu nerede” sorusunu sordu.

İçişleri Bakanlığı görevlileri konuyla ilgili konuşmazken OdaTV’de yer alan haberde, Süleyman Soylu’nun virüse yakalandığı öne sürüldü.

İBRAHİM KALIN DA POZİTİF İDDİASI

Odatv’nin edindiği bilgiye göre Ankara’da artan vakaların bir diğer mağduru da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın. Kalın’ın da koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle karantinada olduğu öğrenildi.