Süleyman Soylu gazetecileri hedef göstermeye devam ediyor

Yayın tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma 1:56 pm - Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma 1:56 pm

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; dört gazetecinin yazdığı haber ve köşe yazılarını paylaşarak kendisine iftira attıklarını savundu.

66. Hükumet’in İçişleri Bakanı olan AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, 21 Kasım’da yaptığı paylaşımın ardından yazdıkları üzerinden gazetecileri hedef göstermeye devam ediyor.

Sosyal medya hesabından Tolga Şardan, Timur Soykan, Orhan Bursalı ve Orhan Uğuroğlu’nun INTERPOL tarafından aranırken Türkiye’de vatandaşlık verildiği yazılan suç örgütü lider ve üyeleri hakkında yazdıkları yazıları paylaşan Süleyman Soylu, gazetecilerin kendisine iftira attığını öne sürdü.

MİT, Tolga Şardan dosyasına resmi yazı gönderdi

Soylu’nun Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u etiketlediği paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Organize haberler devam ediyor!!!

Devletin tüm birimlerini Emniyet İstihbarattan MİT’e, İNTERPOLDEN Nüfus’a, Tapu’dan Valiliklere, Bakanlıklardan Cumhurbaşkanlığına kadar töhmet altında bırakan, gazetecilerin tüm detaylarını elde ettiği! kamuoyuna manipüle ederek servis ettiği bu haberlerin doğru bilgilerini herkesin öğrenme hakkı var.

Kırmızı bültenle aranan birinin vatandaş olabilmesi hatta ikamet bile alabilmesi kanunende fiilende mümkün değildir.

İftiralar yalanlar yakıştırmalarla Süleyman Soylu’yu gömelim derken tüm devletin birimlerini aynı zamanda gömüyorlar.

Devletin yaptığı bütün mücadeleyi fitne ve iftira ile hedef alan anlayış hastalıklı ve sistematik olarak Türkiye’ye narko devlet iftirası atanların hezeyanıdır.”

Süleyman Soylu’dan gazetecilere yaylım ateşi

Kaynak: TELE1