Şulemsi: Açığım varsa devletime kurban olsun

Yayın tarihi: 8 Kasım 2023 Çarşamba 1:55 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 2:00 pm

Dilan Polat’ın arkadaşlarından ‘Şulemsi’ olarak bilinen Şule Kayatürk, servetiyle ilgili çıkan iddialar üzerine “Olur da bir açığım varsa bilmeden, devletime kurban olsun” açıklamasını yaptı.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve yasa dışı bahis gibi suçlamalarla haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat’ın arkadaşı Şule Kayatürk’ün servetiyle ilgili iddialar ortaya atıldı.

Sosyal medyada “Şulemsi” olarak tanınan Kayatürk’ün, 26 yaşında 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu öne sürüldü.

‘BEN HER ŞEYİMLE DİKKAT ÇEKİYORUM’

Kayatürk, iddialara gizliye aldığı sosyal medya hesabından yanıt verdi ve “Ben her şeyimle dikkat ediyorum ticaretime. Olur da bir açığım varsa bilmeden, devletime kurban olsun” ifadelerini kullandı.

ŞULEMSİ’NİN DİLAN POLAT İLİŞKİSİ

Sulemsi adıyla tanınan Şule Kayatürk’ün, Dilan Polat ile yakın arkadaş olduğu belirtiliyor. Kayatürk’ün, Dilan Polat ile birlikte sosyal medyada ünlü olduğu iddia edildi. Kayatürk, Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından sosyal medya hesaplarında herhangi bir paylaşım yapmadı. Kayatürk’ün, Dilan Polat ile ilgili soruşturmada ifade verip vermediği ise henüz açıklanmadı.

Fenomen Şulemsi’nin serveti dudak uçuklattı! Özgür Demirtaş’tan yetkililere çağrı