Sulama tankerine çarpan sürücü: Ben alkollüyüm, alkolmetreyi arkadaşım üflesin

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2024 Perşembe 1:22 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2024 Perşembe 1:22 pm

Bursa’da sulama tankerine çarptıktan sonra metro hattı bariyerlerine çarparak duran otomobilin sürücüsü, “Ben alkollüyüm, arkadaşım geldi. Alkolmetreyi ona üfletin” dedi.

Bursa-Mudanya kara yolunda, Acemler’den Mudanya yönüne giden Ersin K. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarında çalışma yapan sulama tankerine, ardından da metro hattı bariyerlerine çarptı. Otomobil ile sulama tankerinde hasarın oluştuğu kaza sonrası bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

KİMLİĞİNİ ARKADAŞI GELİNCE VERDİ

Otomobil sürücüsü Ersin K., kendisinden kimlik isteyen polis ekiplerine bir süre direndi. Bir arkadaşının olay yerine gelmesiyle, polis ekiplerine kimliğini veren sürücü, “Ben alkollüyüm, arkadaşım geldi. O üflesin” diyerek alkolmetreye üflemeyi de reddetti. İkna edilen sürücünün 1.74 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Ersin K.’ye, ‘Alkollü araç kullanmak’ suçundan 6 bin 439 lira para cezası uygulanırken, kazada hasar gören otomobil trafikten menedildi. Otomobil ile sulama tankeri, çekiciyle yoldan kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

15 yaşındaki çocuk ölümden döndü! Dikkatsiz sürücü çarpıp böyle kaçtı

Kaynak: TELE1