Süheyl Batum’dan Ali Koç’a tepki: Kendi başarısızlığına baksın

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 9:52 am - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 9:52 am

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, “Hiçbir kulübün başkan ya da yöneticisi, Ali Sami Yen hakkında küfürlü tezahürata el çırpma ile destek veremez. Ali Koç kendi başarısızlığına baksın! Köy kıraathanesinde misin? Böyle sportif rekabet olur mu?” dedi.

Galatasaray’da Dursun Özbek’e rakip olan Süheyl Batum neden aday olduğunu anlattı. Sözcü’den Mesut Yıldırım’a konuşan Batum şunları söyledi:

“Önemli etkenlerden biri Florya arazisi. Sportif başarılar, belirli kaygıların arka planda kalmasını gerektiriyor. Riva’da çok büyük zarara uğradık. Mecidiyeköy’ün ne durumda olduğunu da kimse bilmiyor. Başkana sorduk: “İhaleler nerede? Nerede projeyi yürütecek firma? Nerede şartname?” Florya’da 62 bin dönüm yerimiz var. 98 bin metrekare inşaat yapabiliyoruz. 110 bin metrekare olabileceği söyleniyor. Florya’da gayrimenkulün metrekaresi 13 bin dolardan satılıyor. İnşaat maliyetlerini çıkarınca buradaki kâr minimum 900 milyon dolar. Bazı arkadaşlarımız 300 milyon dolar ile 900 milyon dolar arasındaki farkı bilmiyor.”

“KÖY KIRAATHANESİNDE MİSİN?”

Batum, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında ise şunları söyledi:
“Galatasaray’ın başkanına, yardımcısına, kurucu başkanına ve camiasına, inanılması mümkün olmayan saldırılar yapıldı. Galatasaray’ın bu saldırılar karşısında pasif kaldığını düşünüyorum. Hiçbir kulübün başkan ya da yöneticisi, Ali Sami Yen hakkında küfürlü tezahürata el çırpma ile destek veremez. Ali Koç kendi başarısızlığına baksın! Köy kıraathanesinde misin? Böyle sportif rekabet olur mu?”

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum’dan ‘Erden Timur’ mesajı: Kapımız açık

Kaynak: TELE1