Suç örgütü lideri Sedat Peker’den Alaattin Çakıcı’ya bel altı cevap!

Yayın tarihi: 15 Nisan 2020 Çarşamba 2:51 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2020 Çarşamba 3:35 pm

Suç Örgütü lideri Sedat Peker, yeni infaz yasası ile cezaevinden çıkması gündeme gelen Alaattin Çakıcı’dan korkup yurt dışına kaçtığı iddialarına bel altı cevap verdi. Peker sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat’a prezervatif giydirirler!” dedi.

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı tahliye mi ediliyor?

Yeni İnfaz yasası ile serbest bırakılacağı gündeme gelen Alaattin Çakıcı’dan korktuğu için yurt dışına kaçtığı iddia edilen suç örgütü lideri sosyal medyada bir açıklama yaptı.

Sedat Peker’in açıklaması şöyle:

“Kıymetli dostlarım, son birkaç gündür sosyal medyada, şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakta… Sözde Alaattin Çakıcı isimli şahıs şahsımla ilgili bir şeyler söylemekte… Alaattin Çakıcı eski adamıdır… Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum. Ancak bu konu çok konuşulduğu için söylemekte fayda var.”

ANCAK KÜÇÜK SEDAT’A PREZERVATİF GİYDİRİRLER!

“Şahsımla ilgili ağaları, paşaları, kralları, ejderhaları her kim olursa olsun, hepsi yan yana gelseler de yapabilecekleri tek şey, bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat’a prezervatif giydirirler! Başka da hiç bir şey yapamazlar. Beni öldürmek belki mümkündür, ama beni küçültmek asla mümkün değildir.

Ayrıca burası 1.5 saatlik mesafe… Evimin açık adresi de her yerde bilinmekte… Gelmek isteyenler buyursun önden gelsinler. Onlar için özel izin belgesi de getirtirim. Konuşmayla olmaz, adam gibi iş yapmak lazım!”

Çakıcı’nın adamı Ömer Korkmaz’dan Sedat Peker’e: ‘Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak’