Şubat ayında deniz keyfi yaptılar

Yayın tarihi: 1 Şubat 2021 Pazartesi 3:47 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2021 Pazartesi 3:47 pm

Şubat ayının ilk gününde Antalya’nın Alanya ilçesinde yerli ve yabancı birçok kişi plajlara giderek güzel havanın tadını çıkardı ve denize girdi.

Alanya’da şubat ayının ilk günü hava sıcaklığı 20 derece, deniz suyu sıcaklığı 17 derece olarak ölçüldü. Dünyaca ünlü Kleopatra ve Damlataş plajlarına gelenler güneşli havada denize girdi.

Bazıları sahilde spor yaparken, gelenlerin çoğunluğu plajda oturup arkadaşlarıyla sohbet etmeyi tercih etti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu birçok turist otel ve evlerinde vakit geçirmeyi tercih ederken, hafta içi plajlara gelerek güzel havanın keyfini sürdü.

“ALANYA’DA HAVA ÇOK GÜZEL”

İstanbul’dan Alanya’ya ailesiyle birlikte tatile gelen 35 yaşındaki Semra Aycan, güzel havanın tadını çıkarabildikleri için çok mutlu olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Alanya’da olmaktan dolayı çok mutluyuz. 2 gün sonra İstanbul’a gideceğiz, oranın hava durumu da bizi heyecanlandırıyor tabii ki. Buranın keyfini çıkarmak şu anda harika. Her yer günlük güneşlik. Keşke hazırlıklı gelebilseydik de denize girebilseydik o derece hava çok güzel. Şu dönemde gerçekten müthiş bir lüks. İnsanlar arası mesafe oldukça fazla. Buna da dikkat ettiğimiz zaman geriye güzel havanın tadını çıkarmak kalıyor, başka bir şey yok”