Su kuyusunda ölü bulunan Songül, 3 kişinin ismini yazmış

Yayın tarihi: 30 Kasım 2021 Salı 12:55 pm - Güncelleme: 30 Kasım 2021 Salı 12:55 pm

Bartın’da yaşayan Songül Sarı’nın, dün evlerine 1 kilometre mesafede ölü bulunduğu su kuyusunun giriş bölümüne, kalemle aile üyelerinden 3 kişinin ismini yazıp, ölümünden bu kişileri sorumlu tuttuğu belirtildi.

Songül Sarı’nın su kuyusunda ismini yazdığı kişilerle ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri,  Songül Sarı’nın duvara kalemle aile üyelerinden 3 kişinin ismini yazıp, ölümünden bu kişileri sorumlu tuttuğu belirtildi. 3 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bartın’ın Gecen Mahallesinde yaşayan Songül Sarı’dan, dün öğle saatlerinde evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Aile, endişelenerek durumu polis ekiplerine bildirdi. Sabah saatlerinde ailesi, bahçelerde Songül Sarı’yı aramaya başladı. Sarı ailesi, evlerine yaklaşık 1 kilometre mesafede bulunan Daşboğazı mevkiindeki bahçede yer alan 6 metre derinliğindeki kuyuya baktı. Songül Sarı’yı kuyuda gören ailesi, 112 Acili aradı. Olay yerine itfaiye, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri geldi. Kuyudaki suyun tahliye edilmesinin ardından halatla Songül Sarı’nın cansız bedeni kuyudan çıkarıldı. Bekar olan Songül Sarı’nın cenazesi otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Bartın’da kaybolan kadın su kuyusunda ölü bulundu