Stüdyoda ‘terörle mücadele’ gerilimi! “Alnını karışlarım”

Yayın tarihi: 25 Aralık 2022 Pazar 3:51 pm - Güncelleme: 25 Aralık 2022 Pazar 3:52 pm

İYİ Partili emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok ile gazeteci Fuat Uğur arasında canlı yayında terörle mücadele tartışması yaşandı. Stüdyodaki tartışma son bulmayınca reklam arasına gidilmek zorunda kalındı.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ahmet Zeki Üçok ve Fuat Uğur, tv100’de yayımlanan Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair isimli programa konuk oldu.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yaptığı terör soruşturması programda konuşulurken Üçok ve Uğur arasında tartışma yaşandı.

“ALNINI KARIŞLARIM”

Terör soruşturması tartışılırken Üçok’un “Senin yaşın kadar benim terörle mücadelem var. Bana terörle mücadele ahkamı kesme. Ben FETÖ ile mücadelede 4 yıl 10 ay hapis yatmış adamım. Sen kimsin terörle mücadelede ahkam kesiyorsun” sözlerine Uğur “Ben de bu ülkede şerefiyle, namusuyla 40 yıldır gazetecilik yapan bir adamım. Alnımda bir tane leke yok. Terör örgütlerine karşı da mücadele ettim. Alnını karışlarım bana bir şey söyleyecek olanın” diyerek tepki gösterdi.

 

Ahmet Zeki Üçok Hulusi Akar’a ‘hakaretten’ yargılandığı davada ikinci defa beraat etti