Stranger Things 4 fragmanı yayınlandı

Yayın tarihi: 18 Şubat 2020 Salı 9:19 am - Güncelleme: 18 Şubat 2020 Salı 10:55 am

Netflix’in beğeniyle izlenen “korku” dizisi Stranger Things yeni sezonun duyurusunu bir fragman ile yaptı. Stranger Things 4 fragmanı, 1980’lerde geçen öykünün yeni bölümlerinin, önceki sezonlardan bildiğimiz Hawkins kasabasından uzaklaşacağını gösteriyor.

Çocuk oyuncuları nedeniyle bir “çocuk” dizisi gibi algılansa da aslında 80’li yıllarda çocuk olan günümüz yetişkinlerini hedef alan korku ve gerilim dizisi, ilk sezondan beri büyük beğeni topluyor. Stranger Things 4 dizinin öyküsüne yeni bir boyut katacak

Boyutlar arası bir kapıdan Hawkins kasabasına sızmaya çalışan şeytani varlıklarla savaşan kasaba halkının öyküsünün anlatıldığı dizi, üçüncü sezonla beraber yeni bir dinamik kazanmıştı.

80’li yıllardaki ABD-Sovyetler Birliği gerginliğinin de öyküye dahil olmasıyla, olaylar beklenmedik şekilde gelişmişti. Şimdi dördüncü sezonun fragmanında, Sovyetler Birliği döneminde, Sibirya’da tren yolu inşaatında çalışan mahkumlar gösteriliyor.

Mahkumlardan birinin ise Hawkins kasabasının şerifi olduğu anlaşılıyor. Böylece öykünün Sovyetler Birliği ve Sibirya ortamına kayacağı anlaşılıyor.

Dizinin küçük oyuncularından Millie Bobby Brown bu yıl 15 yaşına girdi ve yeteneği ile göz dolduran oyuncunun Star Wars serilerinde rol almak için Disney ile de görüştüğü biliniyor.

Almanya’nın Tesla fabrikası ormanları yok edecek

Netflix, Stranger Things serisinin gördüğü yoğun ilgi üzerine, dizinin yaratıcısı Duffer Kardeşler ile çok yıllı bir anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşmaya göre Duffer Kardeşler, Netflix için Stranger Things dizileri ve filmleri hazırlayacak. Anlaşmanın toplam boyutu ise 40 milyon dolar.