Steven Spielberg’ın kızı cinsel içerikli film yıldızı oldu

Yayın tarihi: 20 Şubat 2020 Perşembe 1:07 pm - Güncelleme: 20 Şubat 2020 Perşembe 1:08 pm

Dünyanın en ünlü yönetmenlerinden biri olan Steven Spielberg’ün kızı Mikaela Spielberg cinsel içerikli filmlerde oynamaya başladı. 23 yaşındaki genç kadın, başta babası olmak üzere ailesinin kendisini desteklediğini ifade etti.

23 yaşındaki Mikaela Spielberg, solo cinsel içerikli videoları üretmeye başladığını ve ruhsatını aldıktan sonra striptiz kulübünde dansçı olmayı umduğunu söyledi. Steven Spielberg’ün evlatlık kızı olan Mikaela, en büyük destekçisinin ailesi olduğunu ifade etti..

İngiliz The Sun’a konuşan Mikaela, “Vücudumdan yararlanamamaktan, bedenimden nefret etmekten ve güne ruhumuzu tatmin etmeyecek şekilde çalışmaktan yoruldum” diyen Mikaela, büyük doğal göğüsleri olduğunu ve bu iş için çok uygun olduğunu söyledi. Bu sektörün kendisi için harika olacağını söyleyen  Mikaela, önce sosyal medya hesaplarından bu işi yapmaya başlayacağını ardından daha farklı alanlara yöneleceğini kaydetti.

Ailesi hakkında soruları da yanıtlayan Mikaela, tam destek aldığını belirterek, “Güvenliğim onlar için her zaman bir numaralı öncelik oldu. Bunu yapma sebebim, vücudumu kazançlı bir şekilde onurlandırmak istemem” dedi.

Tennessee, Nashville’de yaşayan Mikaela, yeni kariyer seçiminin ailesinden ekonomik bağımsızlığını kazanmasını da sağlayacağını söyledi.

Mikaela her ne kadar babasının destek olduğunu söylese de, 73 yaşındaki yönetmen konu hakkında herhangi bir yorum yapmadı. The Post’un görüş talebini reddeden Spielberg’ün konu hakkında yapacağı açıklama da hayranları tarafından oldukça merak ediliyor…