Stefan Kuntz imzayı attı: Evime geri döndüm

Yayın tarihi: 20 Eylül 2021 Pazartesi 4:58 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2021 Salı 10:56 am

A Milli Takım’ın başına getirilen Stefan Kuntz, imza töreninde Beşiktaş günlerinden bahsetti, “Evime döndüm. Eşim hala ‘Tek hatamız varsa, o da Türkiye’den erken ayrılmak’ der” diye konuştu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda teknik direktörlük görevine getirilen Stefan Kuntz için Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Stefan Kuntz, sözlerinin başında “Merhaba Türkiye. Hamit Altıntop, beni aradığında çok gururlandım. Ünlü ve başarılı Türk teknik adamların ardından bu göreve geldiğim için gururluyum” ifadesini kullandı.

Norveç başta olmak üzere kalan maçlara en iyi şekilde odaklanacaklarını belirten Kuntz, “Almanya Futbol Federasyonu’na da teşekkür ederim. Evime geri döndüm. Beşiktaş’ta inanılmaz 1 yıl geçirdim. Eşim hala ‘Tek hatamız varsa, o da Türkiye’den erken ayrılmak’ der” diye konuştu.

Beşiktaş’ta top koşturduğu döneme de değinen Kuntz, şunları kaydetti: “O zamanki kaptanım Rıza Çalımbay, Şifo Mehmet. Onları hatırlıyorum. Sergen Yalçın’ı teknik direktör olarak gördüğümde kahkaha attım. Teknik direktör olmasına, şampiyon olmasına saygı duyuyorum. Alpay Özalan da siyasete atılmış. Hayatımda oynadığım en iyi orta saha Sergen Yalçın’dı. Sergen ile ilgili olarak neden güldüğümü söyleyeyim. Sergen’in hocalık döneminde en üstün değerinin disiplin olduğunu duydum. Oysa oyunculuk döneminde Sergen disiplinle ilgisiz bir oyuncuydu.”

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda Stefan Kuntz dönemi