Stefan Kuntz: Bu sonuçlar başımızı döndürmemeli

Yayın tarihi: 15 Haziran 2022 Çarşamba 9:52 am - Güncelleme: 15 Haziran 2022 Çarşamba 9:52 am

Litvanya’yı 2-0 yenerek grupta 4’te 4 yapan A Milli Futbol Takımı‘nın teknik direktörü Stefan Kuntz açıklama yaptı. Kuntz, “Bu sonuçların başımızı döndürmesine izin vermemeliyiz” dedi.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta Litvanya’yı yenerek 4’te 4 yapan A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz bu başarıyla ilgili konuştu. Kuntz, lider oyunculardan memnun olduğunu dile getirdi.

Kuntz,”Bu sonuçların başımızı döndürmesine izin vermemeliyiz. Bunun dışında alınan skorların yanı sıra ikincil önemli bazı gelişmeler var ki, onları da siz fark ediyorsunuzdur. Örneğin sahada harika bir takım ruhu gördüm karşılaşmalarda. Bazı oyuncuların saha içinde veya saha dışındaki gelişimleri gerek oyuncu olarak performans anlamındaki özellikleri bakımından gerekse kişilik özellikleri bakımından gelişmeler gördük. Oyuncu yapısına baktığımız zaman aday kadroda Türk kulüplerinde forma giyen oyuncularımız var. Yarısı yurt dışındaki kulüplerde forma giyiyor. Onlar da kendi gelişimleri içerisindeler. Ferdi ve Salih’i takımımıza katmıştık biliyorsunuz ki onlar da kendi mevkilerinde çok önemli roller oynadılar. Taraftarlarımızla ilgili olarak da belli şeylerin, belli parçaların bir araya gelmiş olduğunu görebiliyoruz bu süreçte. Türk Milli Takım taraftarının da takıma yaklaştığı ve bu elde edilen başarılardan dolayı temkinli bir şekilde gurur duyabileceği bir ortam yaratılmış oldu” diye konuştu.

Milliler Litvanya’yı da geçip dörtte dört yaptı