Star Wars’ın yeni filmi The Rise of Skywalker’ın tanıtım fragmanı yayınlandı

Yayın tarihi: 2 Aralık 2019 Pazartesi 5:49 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2019 Pazartesi 5:52 pm

20 Aralık’ta vizyona girecek Star Wars: The Rise of Skywalker’dan yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. J.J. Abrams’ın yönettiği film, yeni Star Wars üçlemesini noktalayacak.

Heyecanla beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker‘ın vizyona girmesine günler kala filmin tanıtım çalışmalarına hız veren Disney, filmden yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. 2015 yılında yeni üçlemeyi başlatan Star Wars: The Force Awakens’ın da yönetmeni olan J.J. Abrams‘ın yönettiği Star Wars: The Rise of Skywalker, yeni Star Wars üçlemesini noktalayacak. Ayrıca Skywalker ailesinin şu ana kadar çekilen üç Star Wars üçlemesinin de merkezinde yer alan hikâyesi de bu filmde son bulacak.

Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ve Billie Lourd‘un önceki filmlerdeki rolleriyle geri döndüğü filmde Star Wars evrenine yeni isimler de dâhil olacak. Naomi Ackie, Keri Russell, Matt Smith ve Richard E. Grant, Star Wars: The Rise of Skywalker’da yeni karakterlere hayat verecek isimlerin başında geliyor.

Star Wars: The Rise of Skywalker, 20 Aralık 2019’da Vizyona Girecek