Squid Game’in yeni sezonu en erken 2023’ün son aylarında gelecek

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2022 Pazar 11:00 am - Güncelleme: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 5:54 pm

Netflix tarafından izleyicilere sunulan ve kısa sürede çok geniş bir kitleye ulaşan son dönemin en popüler yapımlarından Squid Game, ekranlardan uzunca bir süre uzak kalacak.

Bildiğiniz gibi ilk sezonun gördüğü yoğun ilginin ardından Netflix Güney Kore yapımı dizisine ikinci sezon onayı vermişti. Ayrıca bu evrende geçen farklı dizilerin de çekilebileceği söylenmişti. Bu açıklama sonrasında pek çok kişi bu yıl ya da en geç 2023’ün başlarında Squid Game’in yeni bölümlerini göreceğimizi düşünmüştü. Ancak gelen son açıklamalar dizinin beklenenden daha geç bir tarihte ekranlara döneceğini gösteriyor.

Squid Game

 

Bu hafta Vanity Fair dergisine Squid Game hakkında detaylı bir röportaj veren dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, Squid Game 2. sezon hakkında hala Netflix ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Hwang Dong-hyuk 2. sezonu en erken 2023 sonlarında görebileceğimi açıkladı. Hatta 2. sezonun 2024’ün ilk aylarına da kalabileceğini ifade etti.

Eğer Squid Game 2. sezon 2024’e kalırsa iki sezon arasında neredeyse üç yıl olacak ki bu da normalden çok daha uzun süreli bir bekleyiş anlamına geliyor. Bunun sebebi ise Squid Game’in ilk başta tek sezonluk bir dizi olarak düşünülmesi. Ancak Squid Game Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen dizisi olunca 2. sezon ortaya çıktı. Bu yüzden de yaratıcı ekibin 2. sezon için hazırlıklara başlaması birinci sezon yayınlandıktan sonra oldu. Bu da 2. sezonu geciktirdi.

Elon Musk cinsel tacizle suçlanıyor