Squid Game yönetmeni hangi oyunun çekilmesinin en zor olduğunu açıkladı

Yayın tarihi: 22 Kasım 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 20 Kasım 2021 Cumartesi 11:48 pm

Netflix’in çığır açan orijinal dizisi Squid Game yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, hangi oyunun çekilmesinin en zor olduğunu açıkladı. Ölüm oyunları türündeki diğer film ve şovlardan farklı olarak Squid Game’in ilgi odağı Güney Kore’deki çocuk oyunları.

Squid Game, Bridgerton’ın önceki izleyici rekorunu paramparça ederek Netflix’in tüm zamanların en popüler dizisi haline gelmesiyle dünya çapındaki izleyiciler arasında başarılı olduğunu kanıtladı. Squid Game‘de, görünüşte gizemli Front Man tarafından barındırılan turnuva toplamda altı oyundan oluşuyor: bunlardan ilki de kırmızı ışık yeşil ışık oyunu.

Squid Game

 

Yakın zamanda yapılan bir röportajda dizinin yöneymeni Hwang, şovun ilk oyunu olan kırmızı ışık, yeşil ışığın çekilmesinin en zoru olduğunu açıkladı. Hwang, serinin ilk oyununu bitirmenin baskısını açıkladı ve “İyi gitmesi gerekiyordu çünkü seyirciler için ilk izlenim olacak şey buydu” dedi. “Lojistik olarak, sahne, genişletilmiş sekans için en mükemmel ayarı yapmaya çalıştık”. Yazar-yönetmen: “Hem fiziksel hem de psikolojik olarak gerçekten zorlayıcıydı. İnsanların dizinin geri kalanını izlemek istemesi için yeterince büyük bir etkiye sahip olması gerekiyordu. 10 yıldan fazla bir süredir sadece hayal etmiştim ve bunu hayata geçirmek için en zor sahneydi” ifadelerini kullandı.

Squid Game 2. sezonunun geliştirme aşamasında olduğu onaylandı. Dolayısıyla yönetmen Hwang ve ekibi için baskı devam ediyor. Yönetmenin şimdiki hedefi ilk sezondaki başarıyı yakalamak.

iPhone 14 Pro / Pro Max, USB-C bağlantı noktasına sahip olabilir