Squid Game serisi, şirket tarafından ikinci sezon için onaylandı

Yayın tarihi: 24 Ocak 2022 Pazartesi 1:00 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2022 Pazar 11:10 pm

Perşembe günü dördüncü çeyrek kazanç çağrısı sırasında, Netflix’in eş CEO’su ve baş içerik sorumlusu Ted Sarandos, meşhur Kore mini dizisi Squid Game için geri dönüş haberini müjdeledi. İzleyicilerin Netflix’in şimdiye kadarki en popüler dizisinin ikinci sezonunu alıp almayacağı sorusuna Sarados, daha tüyler ürpertici bir sezonun geleceğini söyledi.

“Kesinlikle gelecek” diye yanıtladı. “Squid Game evreni daha yeni başladı.” Daha önce, Hwang Dong-hyuk dizinin geri döneceğini doğruladı ve “planlama sürecinde” olduğunu ekledi. Sarandos, dizinin ne zaman geri döneceği veya genişletilmiş bir Squid Game evreninin nasıl görüneceği konusunda ayrıntı vermedi.

Squid Game

Netflix, ileriye dönük iş stratejisinin temelinde oyun oynamanın olduğunu defalarca dile getirdi. Squid Game’in Netflix Shop’ta zaten kendi ürün serisi ve Funko Pop koleksiyonları var. Yeni bir Bape işbirliğinin Cuma günü gelmesi planlanıyor. Şirket her ne kadar oyunlara öncelik verecek olsa da popüler dizilerini peri planda tutacağa benzemiyor. En popüler dizilerin başında gelen SquidGame de kesinlikle şirketin devam planlarına dahil. Dizinin ilk sezonu 90 ülkede en çok izleme rekorları kırmıştı. Hal böyle olunca şimdiden hayranlar ikinci sezonun peşine düştüler. Ancak görünüşe göre hayranların uzun süre beklemesi gerekmeyecek gibi görünüyor.

 

Netflix hisse değeri korkunç bir düşüş yaşadı: Kimse bunu beklemiyordu