Squid Game ikinci sezonun planlama sürecine girildi

Yayın tarihi: 23 Kasım 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 22 Kasım 2021 Pazartesi 2:45 pm

Squid Game yazarı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk şu anda dizinin ikinci sezonunun planlama sürecinde olduğunu söyledi. Ancak, sezonun ne zaman çekileceğini söylemek için henüz çok erken olduğunu da belirtti.

“İkinci sezon için çok fazla baskı, çok fazla talep ve çok fazla sevgi var. Bu yüzden neredeyse bize başka seçenek bırakmadığınızı hissediyorum!” dedi Hwang Salı günü Associated Press’e. “Ama gerçekten Squid Game için ikinci bir sezon olacağını söyleyeceğim. Şu an kafamda. Şu anda planlama sürecindeyim. Ancak bunun ne zaman ve nasıl olacağını söylemek için çok erken olduğunu düşünüyorum. ”Bu duyuruyla birlikte Hwang, Lee Jung-jae tarafından oynanan Squid Game’in ilk sezonunun kahramanı Seong Gi-hun’un dizinin ikinci sezonunda geri döneceğini doğruladı. Hwang, Lee’nin yanında dururken Associated Press’e “Söz veriyorum, Gi-hun geri gelecek” dedi. “Dünya için bir şeyler yapacak.”

Squid Game

 

Kore hayatta kalma draması Squid Game, Eylül ayında Netflix’te gösterime girdi ve kısa sürede hizmetin en popüler orijinal dizisi haline geldi. Dizi arka arkaya dört hafta boyunca Netflix’in en popüler 10 programı ve filmi arasında bir numara oldu. Dizinin popülaritesindeki artışa yanıt olarak Netflix, geçen hafta ABD’de Hwang Dong-hyuk tarafından yönetilen üç film yayınladı.

Uzaylı bakteriler ve virüsler Dünya’yı istila edebilir: Bilim insanları uyardı.