Spotify rakiplerini ciddiye alacak

Yayın tarihi: 11 Şubat 2021 Perşembe 7:32 am - Güncelleme: 10 Şubat 2021 Çarşamba 12:34 pm

Online müzik piyasasında önemli bir yere sahip olan Spotify, yeni bir özellik denemekle meşgul. Birçok kullanıcı bu özelliği uzun bir süredir bekliyordu. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Gelen son haberlere göre Spotify yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bundan kısa bir süre önce yaklaşık olarak 26 ülkede denenen özellik şimdi de ABD’de kullanıma sunuldu. Şu anda daha çok beta kullanıcılar ile test süreci devam ediyor. Peki Spotify nasıl bir özellik sunmayı düşünüyor?

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik uygulamalarından olan Spotify bu sefer canlı şarkı sözleri özelliği alacak. Dinlenilen şarkılarla senkronize bir şekilde şarkı sözleri ekranda çıkacak.

Spotify

Bu uygulama genel olarak değerlendirildiğinde gerçekten de hırslı platformlar içerisinde yer alıyor. Apple Music ve Deezer gibi rakipleriyle kıyaslandığında birçok yenilik getirdiği söylenebilir.

Hatırlayacağınız üzere 2016 yılının sonlarında şarkı sözlerini de yayınlama planı suya düşmüştü. Bununla ilgili anlaştığı bir şirket gereken özeni göstermedi. Bu nedenle Spotify konu ile alakalı yeni bir karar aldı. Bu karar doğrultusunda proje iptal edildi.

Mevcut projenin hemen ardından başka bir şarkı sözü gösterme projesi üretildi. Yaklaşık olarak 26 ülkede test edilen bu proje şimdi de ABD gibi ülkelere gelmeye başladı. Muhtemelen orta vadede Türkiye ve diğer ülkelere de yayılacak.

Kripto para madencileri laptop fiyatlarını arttırabilir