Spotify müzikleri artık daha farklı sosyal platformlarda da kullanılabilecek

Yayın tarihi: 11 Eylül 2019 Çarşamba 3:11 pm - Güncelleme: 11 Eylül 2019 Çarşamba 3:11 pm

Spotify ile Snapchat uzun bir süredir beklenen işbirliğini sonunda gerçekleştirdi. Normal şartlarda Spotify müziklerini Snapchat üzerinden paylaşmak mümkün değildi. Ancak Snapchat ve Spotify kazan-kazan metodu ile yeni bir karara imza attı.

Spotify müziklerinin paylaşılabildiği; WhatsApp, Instagram, Messenger, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformları kullanıcı sayılarını bir miktar arttırdılar. Aynı taktikle kullanıcı sayısında artış kaydetmek isteyen Snapchat, Spotify müziklerini paylaşma kararı aldı.

sosyal platformlarda paylaşım tekniği ile aynı olan Snapchat paylaşımı, kullanıcılar tarafından muhtemelen hızlıca benimsenecek. Diğerlerinde olduğu gibi paylaş seçeneğine tıklamanız ve hemen ardından Snapchat bölümüne dokunmanız yeterli olacaktır.

Spotify yılın ikinci çeyreğinde hedefi olan 8 buçuk milyon abone sayısına ulaşamadı. Bu yüzden şirketin ek önlemler alması gerekiyordu. Snapchat ise kendi kullanıcı sayısını arttırmak istedi ve her iki kuruluş işbirliğine başladı. Peki sizce Spotify müziklerinin Snapchat üzerinden paylaşılması önemli bir etki yaratabilecek mi?

Kırılmayan ve su geçirmeyen telefon: Blackview BV9500 Pro