Spotify hikayeler özelliği için geri sayıma girdi

Yayın tarihi: 30 Kasım 2020 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 29 Kasım 2020 Pazar 1:36 pm

Dijital müzik platformu Spotify hikayeler özelliğini kullanıma sunmak için geri sayıma geçti. İşte konu ile ilgili detaylar.

Sosyal medya uygulamalarını yoğun olarak kullananların da bildiği üzere hikayeler özelliği ilk olarak Snapchat’te ortaya çıkmıştı. Genel olarak belli bir süre içerisinde kendiliğinden kaybolan bu paylaşımlar kullanıcıların çok ilgini çekti.

Snapchat’in ardından hikayeler özelliği Instagram, Facebook ve WhatsApp platformlarına da geldi. Acaba hikayeler özelliği daha başka hangi sosyal medya platformlarında karşımıza çıkacak diye düşünürken devreye Twitter girdi. Geçtiğimiz günlerde hikayeler özelliği Twitter için de kullanıma sunuldu.

Spotify hikayeler

Son hamle ise dijital bir müzik platformu olan Spotify’dan geldi. Evet yanlış okumadınız Spotify.

Bir müzik uygulamasında hikaye özelliği ne alaka diye soracak olabilirsiniz. Aslında biz de tam olarak kendimize bu soruyu sorduk. Spotify gibi müzik dinleme odaklı bir uygulamada hikayeler özelliğine ne gerek var?

Şimdilik bu soru gizemini koruyor. Spotify bu özelliği bazı müşterilerinin beğenisine sunmuş durumda. Görünen o ki gelen tepkilere göre bu özellik tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Açıkçası önümüzdeki günlerde telefonumuzda yer alan Kişiler uygulamasına falan da hikayeler özelliği gelirse bizler için şaşırtıcı olmaz.

Neresinden bakarsanız bakın bir müzik uygulaması için hikayeler özelliği son derece gereksiz bir hamle gibi görünüyor. Elbette son sözü yine kullanıcılar söyleyecek.

Apple iPhone için cesur bir hamle yapmaya hazırlanıyor