Spotify Car Thing özelliğini daha da geliştirdi

Yayın tarihi: 9 Nisan 2022 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 5:33 pm

90 $ değerindeki Car Thing ‘i ABD’deki herkese satmaya başladıktan sadece birkaç ay sonra Spotify,  bir dizi özellik sundu.

Güncellemeler arasında Spotify kullanıcılar tarafından en çok istenen özelliklerden birini de kullanıma sundu: sıraya ekleme seçeneği. Geçici çalma listenize daha fazla şarkı veya podcast bölümü eklemenin birkaç yolu hali hazırda mevcut.  Bir parçanın yanındaki sıraya ekle simgesine dokunabilir veya kadranı basılı tutabilirsiniz. Şimdi şirket bunu sürüş moduna da getirerek araç sürücülerinin işini kolaylaştıracak bazı hamleler yapıyor. Ayrıca yeni bir tür, ruh hali veya aktiviteye dayalı bir çalma listesi oluşturmanın bir yolunu da sunuyor.  Artık “Hey Spotify, iyimser Pazar sabahı popu çal” gibi bir şey söyleyebilirsiniz ve platform bu kriterlere uyan kişiselleştirilmiş bir çalma listesini anında bir araya getirecektir. Özellik, Hey Spotify desteği olan tüm platformlarda kullanılabilir.

Car Thing

 

Kullanışlı olan birkaç Car Thing özelliği daha mevcut. Artık araç sürerken gelen aramaları görebilir, cevaplayabilir ve reddedebilirsiniz. Diğer medyaları oynatmanın ve kontrol etmenin de bir yolu sunuldu. Ekrana dokunarak, ön ayarları kullanarak veya bir sesli komut vererek Spotify kontrolüne geri dönebilirsiniz. Bu iki özellik şimdilik sadece iOS’a özel. Daha sonra Android için mevcut olacaklar. Premium Spotify aboneliği gerektiren Car Thing güncellemeleri de iOS kullanıcıları için otomatik olarak kullanıma sunuluyor.

Samsung, Galaxy telefonları için yeni işlemciler geliştiriyor