Spotify ’a rakip olacak bir uygulama geliştiriyor

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2019 Çarşamba 11:42 am - Güncelleme: 22 Mayıs 2019 Çarşamba 11:42 am

Dans videoları paylaşmak üzerine kurulu sosyal ağ servisi TikTok Spotify ile rakip olacak. Uygulamayı geliştiren şirket şimdi de gözünü Spotify’a dikti.

TikTok ile Instagram’a rakip olan ByteDance şirketi şimdi de stream müzik dinleme servisi Spotify ’a rakip olacak bir uygulama geliştiriyor.

Spotify

Yeni müzik uygulamasının, 2019’un ilk yarısı içinde kullanıcılara ulaşması bekleniyor. Uygulama ilk olarak, düşük gelir seviyesine sahip ve Apple Music ya da Spotify gibi uygulamaların yaygın kullanılmayan ülkelerde kullanıma girecek.

Müzik uygulamasının portföyünde ise öncelikle Hindistan’ın büyük müzik şirketleri Times Music ve T-Series’in lisansları yer alacak.

ByteDance piyasada henüz yeni olmasına rağmen, TikTok ve Çinli kardeşi Douyin uygulamaları ile 500 milyon kullanıcıya ulaşmış durumda. Şirketin yeni müzik uygulamasıyla piyasadaki en güçlü sosyal medya şirketleri arasına girmesi bekleniyor.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği dans videosu uygulaması Tiktok Spotify gibi rakiplerine karşı elindeki genç kitleyle büyük bir rekabet gücü de elde etmiş olacak.

Xiaomi Mi 9 inceleme! 4 kameralı ve uygun fiyatlı amiral gemisi