Spor dünyasından Beşiktaş’a ‘geçmiş olsun’ mesajları

Yayın tarihi: 25 Haziran 2020 Perşembe 10:39 pm - Güncelleme: 25 Haziran 2020 Perşembe 10:39 pm

İki futbolcusunun koronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş için federasyonlar ve kulüpler ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı.

Süper Lig’de yarın sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Birçok federasyon ve kulüp de siyah-beyazlı ekip için geçmiş olsun mesajları yayımladı.

Mesajlardan bazıları şöyle:

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

“Beşiktaş Futbol Takımı’nda iki futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Beşiktaş Kulübü’ne ve testleri pozitif çıkan sporcularına içtenlikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.”

FENERBAHÇE:

“Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü’nün 2 futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş.”

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR:

“COVID – 19 testi pozitif çıkan futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş.”

TRABZONSPOR:

“Yapılan COVID-19 testleri sonucunda iki futbolcusunda pozitif vakaya rastlanan Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcuların kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Birlikte başaracağız.”