‘Spiker Buket Aydın ile Emir Sarıgül bugün evleniyor’

Yayın tarihi: 10 Haziran 2021 Perşembe 11:55 am - Güncelleme: 10 Haziran 2021 Perşembe 11:55 am

Sabah yazarı Bülent Cankurt, spiker Buket Aydın ile Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün bugün evleneceğini yazdı. Cankurt yazısında, “Emir Sarıgül, artık nasıl yaptı bilmiyorum ama babasının da onayını almaya başarmış” dedi.

Sabah yazarı Bülent Cankut, sunucu Buket Aydın’ın “mart ortasında kariyerine zarar verdiği gerekçesiyle ilişkisini sonlandırdığını yazdı. Kesin bir dille asla ve kata tekrar bir araya gelmeyeceklerini” ifade ettiği Emir Sarıgül ile bugün nikâh masasına oturacağını ifade etti.

Mustafa Sarıgül’ün daha önce bu evliliğe onay vermemesi sebebiyle nikahın ertelendiğini söyleyen Cankurt yazısında şu ifadelere yer verdi:

Evet, yanlış okumadınız… Hatta geçen ay ünlü şarkıcı Sibel Can ile yatta görüntülenen Emir Sarıgül, Buket Aydın ile pazartesi akşam Beykoz Konakları’ndaki evinde minik bir törenle vuslata erecekti. Ancak müstakbel kayınpeder Mustafa Sarıgül bu evliliğe onay vermeyince nikah iptal oldu! “Bu sefer dönüş yok, kesin olarak ayrıldık” diyen Buket Aydın’ı evlenmeye ikna eden Emir Sarıgül, artık nasıl yaptı bilmiyorum ama babasının da onayını almaya başarmış. Pazartesi yapılamayan sürpriz nikah bugün gerçekleşecek. Ne diyelim; umarım çok mutlu olurlar…