Spigen’den MagSafe pil paketi

Yayın tarihi: 20 Eylül 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 19 Eylül 2021 Pazar 2:34 pm

Spigen, 5.000 mAh kapasiteli MagSafe pil paketinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. 12W USB-C çıkışı sunuyor ve 7.5W çıkış ile iPhone 13’ünüzü kablosuz olarak şarj edebilir.

Karşılaştırıldığında, resmi Apple MagSafe pil paketi yalnızca 1.460 mAh kapasiteye sahiptir, 15W’da geçiş işlevi görüyor ve iPhone’a takıldığında 5W kablosuz şarj sunuyor.

Spigen ArcHybrid Mag, 5.000 mAh pili ile çok fazla şarj sağlar, küçüktür ve ayrıca orijinal Apple MagSafe paketinden daha fazla manyetik tutuş sunar. iPhone’unuzun daha hızlı doldurulması için hızlı kablosuz şarjı destekler ve şarj sürecini düzenlemeye yardımcı olacak bir geçiş düğmesi ile birlikte geliyor. Ek olarak, 14.08N kuvvet derecesi ile ArcHybrid Mag, piyasadaki en güçlü MagSafe ataşmanlarından biri. Bu, Spigen ArcHybrid Mag’i çalkantılı durumlarda bile cihazdan çıkarmanın zor olduğu anlamına geliyor.

 

MagSafe

Spigen ArcHybrid Mag, Apple MagSafe paketine benzer doğrudan geçişli bir şarj cihazı olarak çalışmaya ek olarak, bir USB-C şarj cihazı olarak da hizmet verebilir. Bir geçiş olarak çalışırken, ArcHybrid Mag, kendini tam olarak doldurmadan önce iPhone’u ilk olarak %100’e kadar şarj eder. Çeşitli özellikler Spigen ArcHybrid Mag’i yüksek bir kaide üzerine yerleştiriyor.

Şarj edilmekte olan cihaza optimum güç sağlayan QuantumBoost teknolojisini sunar. Akıllı Güvenlik özelliği, aşırı şarj ve aşırı ısınmaya karşı koruma sağlar. Ayrıca orijinal MagSafe pil paketinden üç kat daha fazla şarj kaynağı sunar.

Spigen ArcHybrid Mag, resmi çıkış tarihi olan 14 Ekim 2021’den önce Amazon üzerinden 54.99$’dan ön siparişe açıldı. Cihaz için özel indirim teklifleri de mevcut.

Galaxy Tab A8 2021 temel özellikleri belli oldu