Spider-Man: No Way Home beklentileri aştı

Yayın tarihi: 21 Aralık 2021 Salı 9:00 am - Güncelleme: 20 Aralık 2021 Pazartesi 8:06 pm

İlk üç gün performanslarına bakıldığı zaman Amerika Birleşik Devletleri’nde yurt içi hasılat rekoru kıran film, Amerika Birleşik Devletleri dışında ise tüm zamanların en iyi 3. açılışı rekorunu ele geçirdi.

Ülkemizde de gösterimde olan Spider-Man: No Way Home filmi ilk üç günde sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde 253 milyon dolar hasılat elde etti. Dünyanın geri kalan ülkelerindeki gişe hasılatlarını da eklediğimiz zaman bu tutar tamı tamına 588 milyon dolara ulaşıyor.

Spider-Man

Her ne kadar Spider-Man: No Way Home, dünya genelinde elde ettiği bu hasılat tutarlarıyla Endgame ve Infinitiy War filmlerinin ardından üçüncü sıraya yerleşse de, özellikle dünya genelinde devam eden pandeminin ve bunun getirdiği kısıtlama ile zorlukların hesaba katılması durumunda, otoriteler tarafından normal bir dünyada olsa tüm zamanların en iyi açılışını yapacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Ülkemizde de eş zamanlı olarak yayına giren bu film hakkında şimdilik açıklanmış resmi bir veri bulunmuyor. Bununla birlikte en geç birkaç gün içerisinde Spider-Man: No Way Home‘in ülkemizde ulaştığı gişe rakamları hakkında net bilgiler gelecektir.

Dünyanın en mutsuz ülkeleri açıklandı: Tahmin edin ilk üçte kim var